Busramazan09 evlatkokusu0806 hahah ismi gerçekten uzunmuş bakayım şimdi özelliklerine vs teşekkür ederim 😁
Busramazan09 evlatkokusu0806 benimde eşim artık bıktı evi süpürmemden 8 aylık oldun hala evi süpürüyorsun gelen gidende yok kendine eziyet sunu alayımda sende kurtul bende dedi 😂😂
eeebruuu Busramazan09 xiomia viomi v2 pro kullanıyorum canım hem süpürüyor hem siliyor ben çok memnunum ☺️ Eşimin bu hayatta bana aldığı en güzel hediye diyebilirim 🥰 al pişman olmazsın canım
Busramazan09 eeebruuu teşekkür ederim canım inşallah bende memnun kalırım alınca artık hangi model olursa 🌸😃
E_daaa Ben de alıcam çok ama çok kararsızım o kadar para verip pişman olmak istemiyorum bazıları harita çıkarmıyormuş böyle bi sorun yaşamak istemiyorum
merakliblog Busramazan09 biraz araştırırsan görürsün xiaomi, viomi, roborock vs hepsi aynı firmanın markaları
merakliblog E_daaa ya marka olarak bilmiyorum ama ürünlerin kimisinin vakumu fazla kimisinin sürsi uzun. Kıyas.la diye bi site vardı ordan özelliklerini karşılaştırabilirsiniz
Ayse-hasan Bende geçen hafta aldım xiami mi robot mop pro mediamarktan aldım 2690 di sanırim, trendyoldan almaya emin olamadim , suan çok memnunum haritalandırmayı yaptı evin istedigim bölmesini seciyorum gidiyor 😊
GamzeMikail xioamiyi tek geçerim benim için en başta o gelir akıllı süpürge denilince akla , şu an Rusyada yaşıyorum burda da diğer markalar 3 satılıyorsa xioami 15 satılıyor 👍🏻
Pisicik Busramazan09 xiaomi mop vacuum pro aldık bizde hem silme hem paspas gayet yeterli biz memnunuz . Bir ay önce 2.700 e aldık belki daha da düşmüştür
Ayzetuka Busramazan09 ben beklentimi karşılayacak bi ürün arayışıma karşılık uzuuuun araştırmalar sonucunda xiaomi vacuum mop pro cleanerı tercih ettim. Şuan Pırıl’a şu şarkıyı armağan ediyorum. Ben seni tanımadan önce yaşamazdım 😁😁
Mom51122 Busramazan09 hiç araştırmayın roborockun bi modelini alıp geçin. Hepsi çok iyi çünkü. Ben s5 max kullanıyorum 1.5 yıldır, tavsiye ederim. Roborock pahalı gelirse xioami ye bakın. (2. Nesillerine) zaten bu 2 firma 2019un sonunda ayrıldı. Roborocku xioaminin bi üst sekmenti gibi düşünün. İkisi de güzel. Yalnız mağazadan almanızı öneririm, internetten değil.
Mom51122 Aysen3434 Mİ store xioami biliyorsunuz. Mİ storelarda roborock markası da satılıyor. Bu iki marka daha önce birlikteydi çünkü