Busramazan09 Merhabalar kızlar. Eşim doğum hediyesi olarak robot süpürge almak istediğini söyledi. Bende arayışa geçtim. Fakat o kadar çok model varki kararsız kaldım. Kullanan memnun kalan varsa marka olarak yazabilir mi bende bakayım
evlatkokusu0806 Busramazan09 ben xioami nin hem silen hem süpürenini aldım en uygun olanı ve en güzeli bana göre diğerleri pahalı tek farkı haritalandırma yapıyor. Benimki yapmıyor ama sırayla süpürüyor yeterli bence ama temiz yerdende pislik çıkarıyor onu anlamıyorum 😄😄
AnneHilal Busramazan09 ben de yeni dream d9 vacuum modeli aldım, bana da eşim bebekle uğraşamam diye aldı tabi bi de süpürge onun üstüne kaldı diye bence 😄 ama çok memnunum parasına göre özellikleri çok iyi araştırın memnun olmayan yok zaten
eeebruuu Busramazan09 xiomia viomi v2 pro kullanıyorum canım hem süpürüyor hem siliyor ben çok memnunum ☺️ Eşimin bu hayatta bana aldığı en güzel hediye diyebilirim 🥰 al pişman olmazsın canım
merakliblog Ben de araştırma aşamasındayım. İki farklı arkadaşımda roborock s5max ve xiaomi vacuum mop pro var ikisi de aşırı memnun.
merakliblog Busramazan09 biraz araştırırsan görürsün xiaomi, viomi, roborock vs hepsi aynı firmanın markaları
Melek141120 Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum çok memnunum elim ayağım resmen. Onsuz ne yapıyormuşum bilmiyorum 🤷♀️😂
Busramazan09 Melek141120 ay herkes öyle diyor evde kedi besliyorum üstüne birde cocuk gelicek bi yardımcı lazım gerçekten özellikleri nedir
Melek141120 Busramazan09 valla süpürüyor ve siliyor evi haritalandırıyorsun istediğin yerden aç kapa yapabilirsin istediğin odaya da yönlendirebilirsin. Ben açıp kapattıkça çoğu insandan akıllı diyorum 😂 her gün evden bir tüy toz çıkarıyorum şaşıyorum valla 🤷♀️
evlatkokusu0806 Busramazan09 sadece salona git yada mutfağa git diyemiyorsun çalıştırıyorsun nerenin kapısı açıksa oraya girer işi bitince döner şarjı biterse şarjını doldurup devam eder
evlatkokusu0806 Busramazan09 xioami mi robot vacumm mop 2 in 1 essential kablosuz süpürge isme bak mübarek ben trendyoldan almıştım 6 7 ay oldu 1500 e aldık şuan 2100 yazıyor ama iyi yani
Busramazan09 evlatkokusu0806 hahah ismi gerçekten uzunmuş bakayım şimdi özelliklerine vs teşekkür ederim 😁
Busramazan09 evlatkokusu0806 benimde eşim artık bıktı evi süpürmemden 8 aylık oldun hala evi süpürüyorsun gelen gidende yok kendine eziyet sunu alayımda sende kurtul bende dedi 😂😂