Ria 17+1 haftaligiz benim de henuz cikmadi. Endiseliyim ama hareketlerini hissediyorum arada o iyi oluyor. Internette benimle ayni hafta olanlarin gobegi baya buyumus oluyor🙈 anlayamadim bende.
Ece003 Kkkkkk 13+3 teyim tabi kendi kilomda vardı 58 kiloydum daha öncesindede şimdi 65 oldum belki kilo aldım diye çıktı 🤣çıkmasıda iyi değil ya herkes şimdiden çok şişmişsin diyor 🤮şişsek ayrı dert şişmese ayrı dert
erdem_agah Kkkkkk benim 20 haftada bile düzdü. Ama 34 den sonra akıl almaz bir bicimde büyüyor. Şuan bebeginiz minicik 🥰 ama yine de insan göbeğinin çıkmasını dört gözle bekliyor ilk bebekte
GoncaClk Kkkkkk benimde haftam sizinde aynı çok az göbeğim var baya minik normalde de vardı pek ayırt edemiyorum daha 😂
2inciannelik Kkkkkk tamamen karnınla alakalı benim de iç karnım çok geniş 29 hafta 4 günlüğüz 7 aya girdim öyle belli olmaya başladı karnım 😀
Kuzeymom Kkkkkk yapı ille alakalı ben 12 haftalıkken büyüyor hemen şuan 18 heryerden görünür bir füze annem kime çektin der söylemese kimse anlamazmış