Kkkkkk 15+4 haftalık hamileyim çok az göbeğim var hala çıkmadı. Bazı insanlar görüyorum hemen çıkmış. Endişelenmeye başladım acaba bebek iyi mi diye 😕 ayda bir doktor kontrolüm o da haftaya. Sizin kaç haftalıkken çıktı?
Momocuk-48 Kkkkkk ben 6 olduktan sonra aniden büyümeye başladı 31 haftayız şuan aman allah büyük değil yinede
Nesossssss Kkkkkk ben zaten göbekliydim biraz da gaz maz olunca hemen pırtladı🙈 ama herkesin bir olmuyor🤷♀️
HavvaAtasoy Kkkkkk Hiç korkma benim 21 haftadan sonra minik bi göbeğim çıktı şimdi 28 haftalığım büyüdü baya birden büyüyor 🌹
Birkuzucukbeklerken Kkkkkk 26-27 den sonra yani 6. Aydan sonra çıkmaya başladı ama bol giydiğimde belli olmuyordu 31 den sonra da durdurulamaz hızlı Bi büyüme yaşamaya başladı iç karnım geniş galiba kimse 12 gün kaldığına inanmıyor en fazla 8 aylık o bebek diyorlar 😂😂😂
whitedream Kkkkkk 13 14 haftalıkken belli oluyordu çok erken çıktı şuan 20 oldum kocaman oldu şimdiden böyleyse ileride napıcam ilk hamileliğim zayıf biriydim 5 kilo aldım🙄
Kelebekim Bünyeden bünyeye değişir o canım, oğlumda 14.haftadan sonra çıkmıştı direk 3 kilo almıştım. Şimdiki bebeğimde 11.haftada çıkmaya başladı, 15 haftamdayım ama hala kilo almadım.
miniya Kkkkkk Açıkçası bende 7. ayın sonuna doğru belli olmaya başladı. Bugün 38+0′dayız. Devasa bir göbeğim var 😅
mutlugebeee Kkkkkk 25. haftamda sanırım küçükte olsa çıkmıştı ama yinede çok büyük değildi, o haftaya kadar hamile olduğum bile belli değildi😂