superrmomy Ftsbabacan bende karantinanin 12 gunundeyim ilk cok agrim olmuştu butun vücudumda ve kasiklarimda dusuk yapar gibi bi ağrıydı. Sonra pozitif olduğumu öğrendim agri kesici içince geçmişti
Ftsbabacan superrmomy benim bügün ilk karantina günüm bol bol sıvı tüketmeye ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum inşallah çabucak atlatırız🤲🏻
FatoRamo Ftsbabacan benimde ilk karantina günüm ama grip aşırı var ama ateş yok bide sadece soğuk soğuk terleme
Mustafayigitinanesii Kızlar 30 haftalık gebeyim az önce test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim siz atlatmak için neler yaptınız ne yedinizz lütfen yardım edin.. 😔
Zeynep44_44 Mustafayigitinanesii 35 haftalığız bizde. Dün pozitif çıktı. Bana en çok iyi gelen ıhlamur çayı oldu. Bolca meyve yedim. Bol su tükettim. Çok şükür iyiyim
FatoRamo Mustafayigitinanesii geçmiş olsun benim kide pozitif çıktı Rabbim yar ve yardimciniz olsun RABBİM şafi ismiyle şifa versin inşallah
Zeynep44_44 Mustafayigitinanesii gebeliğin ilk aylarında hiç tüketmedim ama 3. Trimester döneminde çok tükettim bana çok iyi geliyor, bebeğim de sağlıklı. En çok beyaz üzüm şeftali tükettim sevdiğim için mevsim meyvelerinin hepsi olur Rabbim şifa versin inşallah 🙏♥️
FatoRamo Mavi34 Allah razı olsun olsun bol bol daua edin lütfen aksilik gibi doğumda 2 hafta kaldıydı
Shnern FatmanurAyz sürünüz için galactago damla kullanın ama 5 litre su içmeye çalışın bende yeni çıktım karantinadan
FatoRamo seldaas hani hasta olursunuzda dalınız acır yaa öyle oldu sonra sabah bi kalktım grip sonra geçti tekrar başladı ayakta durmakta zorlamıyordum sonra acile gittim
Happy-41 FatoRamo o neden karar veriyor ki böyle biseye bu sizin kararınız olmak istiyorum deyince yapması lazımdı.
zsntkr Merhabalar geçen hafta covid geçirdim 27 haftalık hamileyim.. bol c vitamini limonlu su kuş burnu marmelati içtim iki günden sonra hiç bir şeyim kalmadı şükür.. çok su için ve bol c vitamini alın. Bu arada aşı olmamıştim
Mustafayigitinanesii FatoRamo Amin inşallah atlatırız birde benm 3.5 Yasnda oğlum da var 😔 birde 30 haftalık gebeyim aşım da yok lütfen dualarınızı eksik etmeyin 😔😔
Mom54564 FatoRamo Çok geçmiş olsun inslh atlatırsın kızım 2 yaşında kovit 19 testi pozitif çıktı vücudu buz gibi bir hafta oldu geçmedi kanında enfeksiyon da var çok korkuyorum birşey olck diye sanki dondurucudan çıkmış gibi kolari bacakları buz gibi yaşayan oldu mu hiç zor bir dönemden geçiyoruz
Shnern Mustafayigitinanesii duvarıma bakın bende yeni atlattım neler yaptığımı bir yoruma yazmıştım inşallah atlatirsiniz ama en önemlisi su su ve morel
FatoRamo Shnern ben dün alındım karantinaya süresi dün mü başladı yoksa bugün mü başladı 14 gün süresi