Makbule01 Husn-izan Melahatmomm sonunda kendim gibi birini buldum bende almıyorum kilo veriyorum habire isal oldum 4 gündür geçmiyor istahda yok 84 kiloyla hamile kadim suanki kilom 89 oldu iki haftadır aynı kilo
Papatyayt Bsranurrr allah yardimcin olsun canm bende ayni sekilde 8haftalugim ve migdem berbaat durumda agzimada bisis sokamiyorum
slnacar Papatyayt vallahi 12+1 ben ne yumurta ne kefir sağlıklı olan tek bişey yiyemiyorum tavuk et balık herkes öneriyor ama geçmicek heralde bu bulantılar
Elfcm Birtanemm ahaa 29+2 18 kilo bende 77.8 le hamile kaldim 95.4 tum 1 hafta önce 😂 Allah m yalnız değilim 🥰
Ebrulog Sogancik merhaba listeniz varmı gönderebilir misiniz bende yeni gebelik başladı düzenli ilerlemek istiyorum 😊
cokbilmis Ebrulog maalesef paylaşmam doğru değil. Listeler kişiye özel reçeteler gibidir. Herkesin listesi farklı hazırlanıyor
Kubrafb eceturan benim kusmaktan gözüme kan oturmuştu yemek yemeyi bırak kokulara bile dayanamıyordum 3 kilo verdim 16 haftadan sonra geçti şimdi 30.haftadayım 10 kilo aldım sende alırsın en geç 4.aydan sonra geçer merak etme 🙂
Almi4134 Sogancik benimki felaket tellalı ya sezaryen diyor işte ben de 34. Haftamdayim 36ya kadar insAllah düzelir diyorum bakalim