Sogancik Almi4134 https://resimyukle.io/r/Xjy9ut8F8T bu canım. Ama ilki baskaydi. Bu 3 hafta sonraki kontrolümde verilen. İlkinde ekmekler 1,5tu, dondurma yoktu, badem fındık yoktu. Kefir yoğurt daha azdı.
Almi4134 Sogancik demekkk ilkinde daha fazla şekeriniz vardi cok teswkkur ederim 2 hafta diyet yapacağım haftam ileri ama belki düzelir bebegimin suyu
oykumoms 67 ile hamile kaldim boyum 1 74 suan 91 kiloyum doguma 25 gun kaldı 100 le girerim heralde😀 rekor bende sanirim😏
Sogancik Almi4134 Şeker yüklemesinde 161, kontroldeki sabah tokluk kan şekerim 121 çıktı canım. Ondan galiba genişletti. Sen dikkat edersen suyu düzene girer hiç sıkıntı etme. Doktorum bana dikkat ettiğin sürece korkma bir şey olmaz dedi.
Husn-izan -Selma- oy masaallah sağlıkla gelsin insaallah 🤲🏻😍 22 haftalıkken 530 gramdı randevuma az kaldı kontrole gidince bakalım ne kadar büyümüş 🥰
Almi4134 Sogancik benimki felaket tellalı ya sezaryen diyor işte ben de 34. Haftamdayim 36ya kadar insAllah düzelir diyorum bakalim
Melahatmomm HappyMom Ben 34 haftalığım bebeğin gelişimi iyi ama kilo veriyorum hiç almadım üstüne kilo vermişim
Makbule01 Husn-izan Melahatmomm sonunda kendim gibi birini buldum bende almıyorum kilo veriyorum habire isal oldum 4 gündür geçmiyor istahda yok 84 kiloyla hamile kadim suanki kilom 89 oldu iki haftadır aynı kilo
cokbilmis HappyMom ben Diyetisyen kontrolündeyim. 18+4′ olduk. Sadece 2 kilo aldım. İnşallah hedefim 70 ile doğum. Şuan 66′yım.
eliffkrts HappyMom 34 hafta 9 kiloo, 44le kaldım 53üm, her gün mutlaka yumurta ceviz muz yiyip, süt ya da ayran içmeye çalışıyorum 🤷🏼♀️ aslında kilo almazdım ama doktorum zayıfsın diyip durduğu için korkudan zorla yiyerek kilo almaya çalışıyorum🤦🏼♀️
Hcr22 Herkese merhaba hastane çantamı hazırlarken çok zorlandım ve çok kararsızlıklar yaşadığım İçin kendi videomu oluşturdum. Destek olur musunuz 🌸[ ](https://)
eceturan Merhaba 13+4 haftalik hamileyim. Midem asiri bulaniyor. Yedigimi istigfar ediyorum. Halsizim surekli zar zor yemek yapiyorum sogan vs kullanmiyorum. Hic bi is yapamiyorum ne yapabilirim yardimci olun lutfen…
Kubrafb eceturan benim kusmaktan gözüme kan oturmuştu yemek yemeyi bırak kokulara bile dayanamıyordum 3 kilo verdim 16 haftadan sonra geçti şimdi 30.haftadayım 10 kilo aldım sende alırsın en geç 4.aydan sonra geçer merak etme 🙂
Evlat34 eceturan doktorunuza söyleyin ilaç yazsın eğer kendiniz halledemiyorsanız bende ilk üç böyleydim ilaç kullanmamak için direndim resmen 37 haftalık olduk hala daha bi koku duyunca öğürme geliyo 🤦🏻♀️