1kbrylmz New-mom ben de yaptırıyorum 3 gün de bi kalçamın üzerine oturamıyorum artık iğne yerlerinden Allahım tez zamanda kurtarsın bizi bu ilaçlardan
AhahHbzhz New-mom çok yağlı bi iğne bende kullanmıştım kendi kendine geçer canım yapacak biseyyok malesef :(
Deryaerbil New-mom iki hafta vurulmuştum popom yanmıştı ve üç gün çekmiştiiim .. kaldı ki yağlı bir iğneymiş zaten acıtır ❤️
2papatyaannesi Her hafta düzenli oluyordum yeni bıraktım kendiliğinden geçecek maalesef canım yapacak hiç birşey olmuyor 🙄
2papatyaannesi New-mom yanlış yere uygulamış olabilirler bir sefer yaşadım kalçadan değil bacağın kas kısmına doğru epeyce aşağıdan yapmışlardı ondan kaynaklıdır sizinde mutlaka yoksa normal şartlarda yapılan iğne yerinde şişlik ağrı ve kaşıntı oluyor
New-mom nurunhayali Ben iğneyi olalı 4 gün oldu 4 gündür bişey yoktu bugün ne oldu anlamadım çok ağrıyor
Melek3 New-mom çok acayip bir ağrı bende bugün 2. Yi oldm 2 gün önce tetonoz oldum bacağımı it ayağı sürüms gibi suruyorm kolumu kaldıramıyorum sol tarafım yok acayip ağrı yavv geçmiyor da
New-mom Aslihan2 Tam doz yaptırıyorum .bebeğim sağlıklı olsun da inşallah geçer ağrı da ne yapayım artık
minikane21 New-mom 3 aydır kullanıyorum 3 günde 1 vuruyorlar. Vurduklarinda iğnenin yerine nasip dağıtıyorum biraz ovaliyorum oyle kalkıyorum şimdiye dek şişlik morluk olmadi bazen ağrı oluyor o zaman kolonya ile ovuyorum geciyor