BilinmiyorBilinmiyor Deletedmom93284 Havaalanına gelince sarılınca Babamın gozyaşını gorunce içim gitti.
ElifSencan123 BilinmiyorBilinmiyor Bende 29 yaşındayım tam 1 ay önce daha 56 yaşındaki babamı toprağa verdim şaka gibi geliyor. Kırk yıl düşünsem bu yaşta babamı kaybederim aklıma gelmezdi. Şimdi çok üzülüyorum keşke yanımda olsa ona sarılsam ama yok geride gelmeyecek oyuzden utanmayın babanıza onu sevdiginizi söyleyin ben şimdi ancak toprağına diyebiliyorum bunu..
Melek3 BilinmiyorBilinmiyor engellik çıkıyor derken ? Kimse gençken yaptı hatasını rabbim karşılığını bu şekilde cezalandirmaz imtihan dünyası sabret neyi çok istersen o olmaz
BilinmiyorBilinmiyor Melek3 mesela catlatma ignesi oluyorum ve ayni zamanda hasta oluyorum sonra yine klomen kullaniyorum yine birsey oluyor…… hep sanssizlik
Fasulyeninannesi1 BilinmiyorBilinmiyor olan olmus biten bitmis. Bir daha birakma aileni onlara da sana baski kurmanin faydasindan cok zarari olduğunu bir şekilde anlat. Bu hikaye de ana baba olacak herkese ornek olsun burada, ne kadar baski kurarsaniz cocuklarinizi o kadar uzaklastirirsiniz.
Hayal_et07 BilinmiyorBilinmiyor bence ailenizden helallik isteyip üstüne sadaka verin Rabbim inşallah gönlünüze göre verir. Herkesin bir imtihanı oluyor elbet sakın isyan etmeyin bebeğiniz olmuyor diye. Ama ailenizden helallik alın gerçekten ana baba duası kabul geçer 🤲🏻
BilinmiyorBilinmiyor Hayal_et07 Ne diyim… aile sonucta onlarda istiyor olsun diye biliyorum ki benim cahilligime verdiler. Annem hep dua ediyor
Hayal_et07 BilinmiyorBilinmiyor Ne mutlu ki onlar sizin yanınızda. İnşallah hayırlı vakitte özlemini duyduğunuz evlada kavuşursunuz 🤲🏻
BilinmiyorBilinmiyor Hayal_et07 değerlerini çok geç anladım ama yine de Allaha şukur ediyorum ki daha da kotusu olmadı 🙏🏻🤲🏻 Evde deli gibi ağlıyorum ama artık geçmiş gitmiş diyorum. Ne kadar acımış Anne Babayı ağlatmak ,üzmek.
ingene BilinmiyorBilinmiyor öyle düşünme bende acaba kötü birimiyim cocugum olmyo diyorum insan ister istemez bu pskolojiye giriyor