Deniizzz Merve2697 detaylı da hiçbir sorun olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor şuan kaç haftalıksınız benim başıma geldi ve kimse uyarmadı niyetim yardımcı olmak hiçbir sorun olmayadabilir elbette ama 2 haftada bir kontrol ettirin su miktarını ve midesini sorun mutlaka .
Merve2697 Deniizzz 29 haftalığız dün olduk detaylıyı biz istedik bişey görünmedi miğdede birşey olduğunda doktor söylerdi diye düşündüm söylemiyorlarmı?
AEmine Merve2697 ben de de su fazla gibi dedi canım genetik de olabilir dedi karbonhidratı azalt dedi ben dikkat etmeye başlayınca gerçekten faydasını gördüm .karnım inanılmaz sertleşip gerginlik oluyordu kaçıncı haftadasiniz
Annesininbitanesi1 AEmine bende 24 haftalıkken suyun birazcık fazla dedi doktorum haftaya şeker randevum var karnım acayip sertleşiyor ve davul gibiyim çok fazla kilo almadım ne yiyorsunuz acaba çok tedirgin oldun 😞
AEmine Annesininbitanesi1 canım ben önceki yedigime gore azaltmaya gittim doktor bana intertten diyet uygula dedi .mesela ekmeği yok denecek kadar az yiyorum tatlı hiç yemiyorum nerdeyse . meyve porsiyon halinde pilav makarna yi da az tüketiyorum bence doktorunuzla konuşup diyetisyen e gidebilirsiniz ben 19 +4 üm şeker testi istemedi daha onda sıkıntı ckkarsa diyetisyen e mutlaka giderim ben hızlı kilo da almadım insAllah normale döner
Annesininbitanesi1 AEmine ay inşallah canım benim azıcık cok dedi hatta ben su içemiyordum midem bulanıyordu deli gibi kavun karpuz yiyordum bıraktım tabi şimdi hepsini inşallah düzelir suyu bebeğimizin ya 🙏🙏
AEmine Annesininbitanesi1 âmin canım karpuz suyunu çoğaltıyor diye duymuştum farkını görürsünüz bence ben de aşırı meyve ve ekmek yiyordum
Deniizzz Merve2697 detaylıyı yeni yaptırdıysanız sorun yok o zaman endişe etmeyin beslenmenizi düzenleyin sadece çoğu gebelikte bu olabiliyor azlığı da cok sık yaşanıyor. Bende 2 kez detaylı yapıldı sorun yoktu sonradan gelişti bizde ondan ısrarla sordum söylememişti dr 🙂 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah stres yapmayın 🙃
Annesininbitanesi1 b_e_b_e sorma valla ya çok çıksa sorun az çıksa sorun sağ saglim bi kucağımıza alsaydık yavrularımızı hepimiz 🙏🙏
Mine-Nur Merve2697 bende de aynısı oldu. 26 haftalıkken erken doğum riski ile yattım hastaneye. 35 haftalığım 10 günde bi yatırıyolar doğuracaksın diye 😂 çünkü sürekli nst de sancı çıkıyo. Ama doğum falan yok ortada. Ben çok zorlanıyorum. Ağrılar baskı arttı. Artık geçsin günler bitsin diye yalvarıyorum. Bende de şeker çıkmadı çok şükür
erseerse Merve2697 ayyy aynı bizim de öyle şeker ölçümü yapıyorum sürekli ama normal çıkıyor. Bebek bir hafta önde 25.haftadayım ama ilk hamileliğimdeki 35 gibi karnım. Moralim bozuluyor hiç hareket edemiyorum çok zorlanıyorum
Annesininbitanesi1 erseerse bende öyle denemiyorum resmen yatamıyorum akşamları saga dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor kilom yok karnım çok şiş
Merve2697 erseerse rabbim yardımcımız olsun bugünleride atlatırız yeterki bebeklerimiz sağlıkla doğsun
Erni34 Merve2697 hiç birşey olmuyor korkmayın karbonhidrat ve şekerli şeyleri kesin normale dönüyor meyve de dahil 😇😇
Merve2697 Erni34 ya inşallah . Şişkinlik aşırı hareketlerde kısıtlanma basınçla birlikte ağrıda var. Umarım geçrr
Pambix Merve2697 aynı şekilde benimde su fazlalığından aynı sıkıntıları yaşıyorum uzun yürüyüşler yapamıyorum .
Merve2697 Pambix yürüyüş yapamıyorum uzunca , sağa sola dönerken basınç ve ağrım oluyor , iki lokma yiyorum miğdem şişiyor , karnım taş gibi 😞 bu haftaya kadar normal sanıyordumda su fazlalığındanmış meğer