Feyzaveannesi Mart anneleri sizi şuraya alalım 😊 nasıl gidiyor hamilelik bulantılar gitti mi ?ikili teste girildi mi ? Gelin sohbete 😊
aysegulgeldi8 Feyzaveannesi bulantılar git gide artıyor 😭😭ikili test daha gitmedim yarın belli olur inşallah
Tuqbaysf Feyzaveannesi bulantilar gitmiyor 16 haftada azalir dedi ama aksine onzyd kullaniyorum etki bile etmiyor prilam dr ise yaramadi hic bir sekilde😕 2li test yaptik 11. Haftada cok kotu cikti sonrasinda niftly testi yaptirdik sukur onda risk cikmadi 😊
FDK2835 Feyzaveannesi ara ara bulantı oluyor henüz tam anlamıyla istifra olmadı🤲 12+1 pazartesi Dr a gideceğiz ikili tarama için ne diyecek bakalım. Ara ara kasık ağrım oluyor. Şükür halimize 🤲🤰
Feyzaveannesi Tuqbaysf Ahh kıyamam şükür bende bitti. Aynen ikili test yanıltabiliyor diğer testin temiz çıkmasına sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊
Ela532 Gayet iyi gidiyor canım ikili test yaptırmadım ben ☺ dogum korkularım dışında hiçbir sıkıntı yok😁
Tuqbaysf Feyzaveannesi cokk tesekkur ederim canim hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza 🤲😍 o gunlerde gelir insallah zorlu gunleri atlatabilirsek 😊
2erkekannesiii Feyzaveannesi sabah bulantısı ve halsizlik hariç güzel gidiyor 2li test sonunucumu da bugün öğrendim bir sorun yok dedi çok şükür 3 lü teste girmeyi düşünmüyorum
KubraAydin Feyzaveannesi bugün 13 haftalık oldum hala var prilamı gece içmeden uyuduğum gün süründügüm gün oluyor 🤮🤣🤣
Pirayeada Feyzaveannesi kıza benziyor dedi ama bi kaç hafta bekleyelim dedi bugün 12 haftalik olduk 😊
Happybsrn Feyzaveannesi kusmalarm devam , hâlâ adam akıllı yemek yiyemiyorum 😔 daha 3 haftam var 2 li teste🙄 ve günler geçmiyor
mor_menekse1 Feyzaveannesi ay inşAllah bnde de öyle olur 11 haftaya girdik hayırlısıyla geçsin bu zor günler :)