Metininannesi11 Asellinaanesi ben ilk bebegimi 36+6 da doğurmuştum hic beklemediğim anda sancı gelmişti henüz hastane cantam bile hazır degildi şimdi ise hergün hastane cantasina bakıyom eksik varmi diye ama daha tık yok son gunler insan stes yapiyo dogurmak istiyo hemen
Asellinaanesi Metininannesi11 Evet ya çok ağırlaştım bebek önden gidiyor ve kilolu kendimde ne yalan soyleyim hep nazliydim filan derken uzandigim yerden kalkarken kendimi ters dönmüş de çabalayan kaplumbağa gibi hissediyorum bekliyorum hanımefendi yi ama gelesi yok
Metininannesi11 esrabalkau 00:00 dan sonra 39 oldum canm taşımakla zorlanıyorum tansiyonum surekli düşüyor, 15 aylik oglum var onu son2 haftadir ilgisiz birakiyorum, normal Dogum istiyorum onun icin biran once gelmesini istiyorum
esrabalkau Metininannesi11 yapma canım bırak zamanında gelsin , 1 gün bile kalsa gelişimi daha güzel ilerliyor zorlama gelmesi için☺️
rsm_0026 Metininannesi11 normal şartta bir bebek için en uygun gelme vakti ne zmn acaba 35 haftayım erken gelmesini istemiyorum 37 yi görrsem mi rahatlamalıyım