B-Y94 Fnen bende öyle yapmaya çalışıyorum kuzum ama o anda duydum şok oldum. En ufak bir akıntı da gelse nasıl tuvalete gidiyorum. O ilaçları içicem bende iyi gelecek inanıyorum bana güç verdin moral verdin teşekkür ederim kuzum
Fnen B-Y94 aynen öyle iyi gelecek inşallah 🙏🏻 benim şimdi kanama alanım yok çok şükür ama doktor sen yinede haftada 2 kere kullan dedi ilacın etkisini gördüğüm için şuan kafamda rahat oluyor
B-Y94 Ceysii01 kuzum bana 6 haftalıksın ama düşük tehliken var dedi karnın ağrın bel ağrın oluyor mu dedi bende adet oluyor gibi oluyor ağrım dedim bu düşük tehlikesiymiş kuzum. Kanama demedi
Esrakin B-Y94 amin cnmm ben 200 mg fitil vajinadan progastan igne ayriyeten pruluton igne şükür gecyi bunlari kullanarak 🙏
B-Y94 Esrakin ahh kuzum nasıl ağlamışındır sende allahım bizi bebeğimizle imtihan etmesin. Psikolojim bozuldu ardık idrarımı yaparken bırakamıyorum tutarak yapıyorum hapşırırken öksürürken hem çömelip içime çekiyorum kendimi bebeğe aniden baskı olmasın diye
B-Y94 Fnen aynen al bendn o kadar ben dün ilk defa ilaç aldım kafam rahatladı kuzum Allahım imtihan etmesin bebekleler bizi
B-Y94 Ceysii01 off sorma doktor bile dün dedi sen gelmeden 3 anneyi öyle yolladım brn istermiyim dedi bu ilk genelikte çok oluyormuş kızlıktan kadına geçtiğimiz için rahim değişiyor bazen de vücut yapıyor kuzum.
Ceysii01 B-Y94 valla cnm en iyisi stres yapmamak zararsizsa bile strese girip surekli bu konuya odaklaninca kendi kendimize zarar veriyoruz