Kykcirem Gozzdde Bence çok fazla çıkmamış ve kilonuz da gayet iyi. Benim 162 çıktı ilkinde 100 Gr yaptım yine iki değer biraz çıkmıştı diyetisyene yönlendirdi doktorum şu an düzene soktuk. Açlık tokluk kan şekerimi ölçüyorum. 68 le hamile kaldım 74 üm şu an ve 1 aydır bu kilodayım diyetisyenim 2 3 kilo daha alabilirsin demişti. Bakalım az kaldı artık üzülmeyin siz de
Gozzdde Kykcirem evet kilomda gayet iyi yediklerime zaten dikkat ediyordum cikmaz diye dusunuyordum ama cikti iste insan korkuyor kendi icin degilde bebegi icin iste :( 2. Yuklemeyi yaptrmak istemiyorum insallah bebeklerimizi sag saglim kucaklariz
Gamzeparlak1 Gozzdde ben bittim desene o zaman. Bı şey olmaz ağlama canım benim,ben de randevu aldım test için epey kilo aldım,tatlıya da dayanamıyorum. Annelerimiz bunların hiç birini bilmiyordu,daha sağlıklı nesil dünyaya getirdiler korkma.
Gozzdde Gamzeparlak1 haklisin canim o yuzden 2. Yuklemeyi de yaptrmak istemiyorum acikcasi Allah buyuk herseyin sahibi de o. Insallah bugunlerde gecer
Kykcirem Gozzdde Amin canım sağlıkla kucağımıza alırız inş🙏😇 ben de yaptırmak istemiyordum 2. Yüklemeyi ama korkulacak Bi şey yok gerçekten her şey bebeklerimizin sağlığı için inşallah doğumdan sonra geçecek inanıyorum ben🙏😇😊😘❤️👌
Nuray-5886 Gozzdde ailede şeker hastası olan var mı ? Çünkü oda tetikliyor bende şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıkınca insülin iğne kullanmaya başladım 😔 fazla ağır yeme o zaman düşük çıkıyor
Mom3834 Gozzdde doktorunuzun denetiminde olacagı için en yüksek direnci görmek istiyordur. Benim fikrim kesinlikle doktorunuzun önerilerini uygulamanız…
Gozzdde Mom3834 evet bir yandan oyle dusunuyorum ama bi andan ac karnina 100 gr sekerli bi icecek inanin insani korkutuyor
Mom3834 Gozzdde açık konuşucam nolur yanlış anlamayın. O içeceği içtiğiniz için maksimum anlık şekeriniz yükselecek bebeğinizin kalbi hızlanacak hareketlenecek. Bunu yaptırdı diye bebeği şeker hastası olan biri yok. Ama yaptırmadı diye bir çok kötü sonuç alan kahrolan kişi var. Hele ki doktorunuz önermiş. Bence bizden daha iyi bir bildiği vardır çünkü kimisinde gerek görmeden ilaç başlatıyorlar kimisinde diyete sokuyorlar. Vardır bir bildiği. Gittiğinizde neden gerekli oldugunu sorun ama bence görüşmeden karar vermeyin…
Almi4134 Gozzdde kuzum bende de var gebelik sekeri öğütleri yarinyariya indirdim yone de care etmiyor:) olsun ben de bununla yasamaya alıştım:) senden ricam ara öğün yap ama cok cok az ye. Pilav makarna kesinlikle yeme yediğimde cok aşırı yükseliyor.. suyumuz fazla bizim de
Gozzdde Almi4134 yaa çok gecmis olsun sizede ben cok duygusalim surekli agliyorum o da mi tetikliyor anlamis degilim ama gercekten zorlu surecler. Sizin bebeginiz kac haftalik acaba
Gozzdde Mom3834 hayir tabiki yanlis anlamam haklisiniz. Benim idrarimda surekli lokosit cikiyor ve bunun icin ilac kullandim ilk ilac kullanmaya basladgmda lokosit +1 di smdi iste +3 oldu yani hep daha da kotuye gtti okdr dikkat edip ilaclari kullanmama ragmen. Cok ilac tukettgm icinde bu korkum ve tedirginligim aslinda
Almi4134 Gozzdde duygusallık inanilmaz tetikliyor ben de sürekli agladim ve hep sinirliydim ondan cikti muhtemelen
Almi4134 Gozzdde sinirlendigim.bir gun 200 cikti sok geçirdim gerçekten doktora sordum sinirliyken ölçüm yapman cok hata dedi keske bir saat sonrası ölcseydin dedi
Mom3834 Gozzdde eşinizi de kontrol ettirdiniz mi ? Eğer korunmasız birliktelik yaşıyorsanız siz ona bulaştırdıysanız ve ya ondan size geçtiyse istediğiniz kadar hap kullanın tekrarlar, bunu bir göz önünde bulundurun derim. Eğer korunuyorsanız da kültür alındı mı ? Kullandığınız ilaçlara dirençli olabilir bakteriler.