Gozzdde Kizlar seker yuklemem tokluk 152 cikti aclik normal. Carsamba gunu tekrar 100 grlik yukleme yapilacak ve cok korkuyorum. :( :( :( 66yla hamile kaldim ve suan 70 kiloyum 4 kilo aldm yanlizca yediklerimede cok dikkat ediyordum ustelik :( :( gebelik sekeri olupta sorun yasamayan annelerimiz var mi lutfen yardimci olun.
Ilkayy Gozzdde benim gebelik şekerim varda benim tokluk şekerim yüksek çıkmıştı yediklerime dikkat edince bişey olmuyor peki tokluk kaç çıktı sizin
Busraya Gozzdde benim 210çıkmıştı valla o kadar korkmadım çünkü o yükledikleri inanılmaz ağır birşey çok normal dedim böyle çıkması 2 3hafta takip ettim kendimi ölçtüm şekerimi akşam sabah hep normal çıktı bıraktım sonra ölçmeyi yemeye devam
Mom3834 Gozzdde kilolu değilim, az kilo aldım bebeğimde ultrason haftasıyla uyumlu diyip test yaptırmayı gereksiz görenlere örnek olursunuz inşAllah. Neyse ki siz yaptırarak farketmişsiniz. Yedikleriniz düzenlenir muhtemelen. Düzelmezse ve ya değer çok yüksekse ilaç başlarsınız. Endişelenmeyin önemli olan farkedilmiş olması.. Doktorunuzun dediklerini uygulayın tavsiyem. Buradaki önerileri 2. teste gitmeyin vs ciddiye almamalısınız
Kmlltfy50 Gozzdde benimde tokluk 199 cikti doktorum benim once dahiliyeye ordan endokrine yonlendirdi persembe gunu gidicem bakalim ne dicekler
Gozzdde Ilkayy cay kahve inanin dondurma bile yemiyorum nasil oluyor anlamadim okdr dikkat ediyordum ustelik etmesem demekki daha da yuksek cikacakmis. Insan korkuyor bebege bisey olacak diye sabahtan beri agliyorum :(
Ilkayy Gozzdde yok yaptırmadım. 50 mg yapıldı ilk birdaha yaptırmadım evde alet aldım hep kendim ölçüyorum yüksek çıkınca 1 saat yürüyorum düşüyor
Gozzdde Ilkayy kadin dogum doktorum carsamba gunu gelip 100 gr yukleme yapilmasi lazim dedi gidip gtmemekte kararsizim
Ilkayy Gozzdde hiç ağlama ağlamak daha çok çıkartıyor şekeri ben 1 hafta hastanede yattım şeker ve enfeksiyon yüzünden. Erken doğum riskim vardı korkma dikkat et yediklerine yürü bol bol su iç geçiyor
Gamzeparlak1 Gozzdde ben bittim desene o zaman. Bı şey olmaz ağlama canım benim,ben de randevu aldım test için epey kilo aldım,tatlıya da dayanamıyorum. Annelerimiz bunların hiç birini bilmiyordu,daha sağlıklı nesil dünyaya getirdiler korkma.
Gozzdde Ilkayy sizede cok gecmis olsun bu arada bende yattim hastanede enfeksiyon yuzunden ama gecmiyor dün idrarda gene +3 lokosit cikti ilaclarimi kullanmama ragmen
ebru_d_ Busraya Ya bende şeker yüklemesi yapmadım biraz önce şeker aletiyle ölçtüm tokluk 1. Saatte 166 çıktı ve bende endişe yaptım ya 😔 27+6 yim gidip şeker yüklemesi yaptirmali miyim yaptirsam gerci yine böyle cikacak belki daha fazla. Bilmiyorum yediklerime dikkat edip yürüyüş yapınca düşer mi ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum 😔
Gozzdde Mom3834 çok kararsizim gercekten 2. Yukleme cok agir gelecek diye dusunuyorum bilmiyorum napcsgmi :(
Busraya Gozzdde yok hayır yapmadı doktorum diyetisyene vs yönlendirdi ama gitmedim çünkü kendimi biliyordum biranda o kadar şekeri yükleyince çok normal geldi sonraları hep takip ettim normal seyrinde devam etti değerlerim 140 160larda gördüm ama o günler çok ağır şeyler yediğimde oluyordu
Gozzdde Ilkayy evet bende o yuzden cok korkuyorum Allah yardmcimiz olsun sag saglim kucsgmza alalim bebeklerimizi insallah. Sizin kac haftalik bebegnz
Mom3834 Gozzdde doktorunuzun denetiminde olacagı için en yüksek direnci görmek istiyordur. Benim fikrim kesinlikle doktorunuzun önerilerini uygulamanız…