AlyaEkmen_ Serraa123 benim bebiste 1 hafta önden gidiyor 🥲ben en son 18+3 de gitmiştim 262 Gr idi şuan 20+4 deyiz 🤗2 hafta sonra kontrol var kaç gr oldu sağlığı nasıl çok merak ediyorum🙈
AlyaEkmen_ Taze1anne bizimde oğlan ama henüz dışardan belli olmuyor benimde karnım büyüyor gibi sadece kalça falan hiç yok 🤗aynen önemli olan sağlık kilo mühim değil
AlyaEkmen_ Serraa123 evet hissediyorum 🥲18.haftadan sonra artık bu kesin bebek hareketleri demeye başladım şimdi eşim bile hissediyor elini karnıma koyunca dünyanın en güzel hissi Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
AlyaEkmen_ Meryems1 aslında haftası ile uyumlu ise bence internetten bakip moralinizi düşürmeyin zaten o haftalarda 600-750 Gr arası diye biliyorum ben 🤗
AlyaEkmen_ Haticeey yaa siz bizden çok büyüksünüz hafta olarak biz 18+3 de 262 Gr idik şimdi 20+4 deyiz 22+2 de kontrol var bakalım kaç gram olduk 😂🥲maşallah diyelim kaç kilo aldınız siz ?
evetbenavukatiyim AlyaEkmen_ Ben epey zayıftım hamile kaldığımda ondan da olabilir belki bilmiyorum bir de hiç mide bulantısı yaşamadım ben
AlyaEkmen_ evetbenavukatiyim zayıf hamileliklerde kilo artışını normal karşılıyorlar 🙈ben normal kilo da olduğum için dikkat ediyorum doktorum en fazla 12 kg demişti zayıf hamile kalanlar 18 kiloya kadar normal diyorlar 🤗
Serraa123 AlyaEkmen_ Amin Allahım herkese nasip etsin inşallah ben 2 kayıptan sonra bu günlere geldiğim için Allah’ıma sonsuz teşekkür ediyorum🙏Benim oğluş babası koyunca elini hareket etmiyor o yokken hep kıpır kıpır dışarıdan bile belli oluyor🧿🥰
Esucu 26 haftalık hamileyim 6 kilo aldım.😂 inek gibi hissediyorum kendimi ama takmıyorum artık napsam da alıyorum boğazımda hiç durmuo 😅
AlyaEkmen_ Esucu bence kilomuz ile gurur duyacağımız en güzel dönem bu dönem 🙈😂mühim olan sağlık 🥲bence abartilacak bir kiloda değil haftaniza göre ❤️
AlyaEkmen_ Serraa123 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤️ yaaa ben dışardan henüz görmüyorum ama hissediyorum 🥲galiba bu sene oğlan senesi bizimde oğlan 🙈
dakpinar- AlyaEkmen_ 23. Haftadayız bebiş 620 gramdı 2 gün önce ben ise 4 kilo aldım aferin bana çok kızıyorum bir anda bu kadar aldığım ıcın 🥺🤩55 ile hamile kaldım 59 olduk 🌸
dakpinar- AlyaEkmen_ inşallah kuzum sonlara doğru çok alınıyormuş ya o biraz korkutuyor ama ne yapalım onlar iyi olsunlar 🌸🥰
AlyaEkmen_ dakpinar- bence bu durum dengeli gidiyor bazı insanlar başında alıyor bazı insanlar sonunda ❤️🤗öyle deyip gözünüzü korkutmayın bence 🥲önemli olan sağlık 🙈❤️
AlyaEkmen_ Haticeey oy maşallah 🥲6 hafta sonra 10 kilo almam umarım bende gözüm korktu şimdi 🤗163 boyundayım 60 kiloyum 🥲bakalım biz ne kadar olucaz 😂