Semanurozgan AlyaEkmen_ 18+3 olan ben 4 kg aldım ama ben mecburdum nasıl dersen ilk zamanlar hep kusuyordum doktor güzel beslenmen lazım bebegin gelişimi iyi değil dediği için yemeye başlamıştım
Taze1anne AlyaEkmen_ ay çok teşekkür ederim çok da uzun değilim aslında 1.64 boyum 🙈 ama evet kilomu göstermiyorum zaten ondan şaşırdım ben bu kadar kiloyu nereme alıyorum diye. Kalçam göğsüm zaten büyüktü şimdi daha da büyüdü bir onları görüyorum kilo fazlalık olarak. 🥴 Artık bende dikkat edeceğim yasaklılar listesini aldım doktorumdan sağlıklı beslenelim derken fazla kaçırıyoruz galiba 🤭
AlyaEkmen_ Taze1anne yaa daha uzun duruyorsunuz 🙈bende 163 boyundayım 60 ile hamile kaldım ama benimde göğüslerim baya büyüdüğünü hissediyorum kalçalarım aynı ama 🥲bakalım biz kaç kilo ile kapaticaz 🙄sizin profil fotonuzda gayet fit duruyorsunuz kemikleriniz iri galiba 🙈ben 75 kilo deyince boyunuz 170 üstü falan vardır diye düşündüm çünkü 75 gibi durmuyorsunuz🥲❤️
AlyaEkmen_ Betulbayar32_ boyunuz kilonuz kaçtı hamile kaldığınızda 🤗zayıf hamile kalanlar için normal oluyor genelde 5 kg🙈
Taze1anne AlyaEkmen_ ayy nasıl sevindim nasılll çok teşekkür ederim 😍 belim ince benim, yanlarım falan yok sadece karnım büyüyor gibi görünüyor oğlan böyle olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum da, Allah sağlık versin kilolar elbet gider ya 🥰
AlyaEkmen_ Ummuebrarensar boyunuz kaç acaba boy kilo orantisida önemli zayıf hamile kaldıysanız normal 4 kilo ama normal ise kilonuz biraz fazla oluyor
Ummuebrarensar AlyaEkmen_ Geçen hafta girmiştim bebek 500 gramdı . Herşey yolundaydı. Ama yinede dikkat etmek gerekir gebelikte birden kilo alımı iyi değil seker vs hastalık çıkabiliyor
Serraa123 AlyaEkmen_ Ben 19+4 haftalığım 5 kilo almısım 😩2 gün önce doktora gittim 340 gram olmus bebişim 1 hafta önden gidiyor😀
AlyaEkmen_ Serraa123 benim bebiste 1 hafta önden gidiyor 🥲ben en son 18+3 de gitmiştim 262 Gr idi şuan 20+4 deyiz 🤗2 hafta sonra kontrol var kaç gr oldu sağlığı nasıl çok merak ediyorum🙈
AlyaEkmen_ Taze1anne bizimde oğlan ama henüz dışardan belli olmuyor benimde karnım büyüyor gibi sadece kalça falan hiç yok 🤗aynen önemli olan sağlık kilo mühim değil
Meryems1 AlyaEkmen_ ben daha bugün 25+0 oldum 2 gün once gitti 630 gr doktor iyi dedi fakat bana iyi gelmedj sahsen kilosu 77yle hamile kaldim 76ym
AlyaEkmen_ Meryems1 aslında haftası ile uyumlu ise bence internetten bakip moralinizi düşürmeyin zaten o haftalarda 600-750 Gr arası diye biliyorum ben 🤗