Yesim1992 Hep bu postu açmak istemişimdir sükürler olsun Allah’ıma benmle aynı olan hamişler kimler 👶🤰🧿🥰😂
Kderdenzmsl Yesim1992 bu sabah aynı postu bende açmayı dusunuyodum😆 bizde 99 olduk sabah eşimi öyle uyandırdım ise kalk kalk ikili rakamlara düştük diye 😀
Mrs-Turkk Bizimde son 91 cok yok aramızdaa bugün3. Trimesterr bakalım neler beklıyor bizii balayıı bittiii😂
Gulsumakyol Mrs-Turkk evet gerçekten balayı bitti ben 13 haftamda beri çok çok iyiydim nezamn 27 haftaya girdim ağrılar başlıyor resmen cokezledim ama olsun sağlıklı olsunlarda geçer bugunler
Nigarhacizade Bende bir hafta kaldı 99a😹 heyecanlandım. O zaman 3. Trimestermi sayılıyor? Ayrıca balayı olan kısmı benmi kaçırdım ?😹
Mrs-Turkk Nigarhacizade ilk 3 aylık dönemde bulantı vs oluyor ya ama 2. 3 aylık dönemde daha rahat gecıyor ya hamilelik o yüzden hamileliğin balayı deniyor😂
Hazella Bu aradaa bebek kilolariniz nedir hanimlarr bebisler nasiil 🥰🥰 bu haftalarda hic paylasilmamis sanirim kac kilo olduklari uygulamalar da dogru vermiyomus oyle yazmislar😁