Yaseminuzer Birumuteses29 son adet dönemimiz aynı bnmd3 16 mart tahmini doğumum 21 aralık inşallah hayrlisiyla
Dugisim Birumuteses29 sat 17 mart😀 doğum 21 aralığa geliyor. Ama sezeryan olacağım için 10 gün önce falan gelir diye düşünüyorum .
Yusufhalime ElaEla07 22 aralıkta bizim inşallah 10 gun sonra ikili sayılara düşeceğiz oğlumla inşallah ama benim iki doğumum da geç oldu benimkiler yerini seviyor bakalım bu sefer zamanını geçirmeden gelecek mi oglusum kucagima
badembid ElaEla07 benim de 29 Aralık gözüküyor ama detaylı da bebek 1 hafta ileri çıktı 24′de olabilir 😍 doktor 15 Aralık’tan sonra her an olabilir dedi çok heyecanlıyım😍😍😍
Meryem80 ElaEla07 benimde 21 Aralık gorunuyor ama sezeryan olucam ıcın daha erken gelıcek prensesim su sıralar asırı haraketlı hıc uyumuyor sanki
Crcs ElaEla07 aslında 3 ocak gözüküyordu ama usgde 1 hafta önde çıktı o yüzden 27 aralık olabilir dedi doktor. Bakalım sağlıkla gelsinler kazasız belasız 🌿👶🏻
Mucizem0405 Mom526 24 mart son adet tarihim 10 ocağa kadar bekliycez bakalım. Doktoruna sorarsan söyler tahmini doğumu yada ayrıntılı ultrason kağıdındada yazar
RavzaNur_90 Mom526 aynı tarihlerdeyiz ben sezeryan olduğum için 15 Aralık eğer normal olsaydı Ocak 1 bile olabilir di ama bebişlerimizin sabrına bağlı bakalım sürpriz yapmasınlarda zamanında hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Mom526 RavzaNur_90 hmm ya benim doktorum da bu bebek 5 aralıktan itibaren doguma hazir olur dedi ama usg da 14 Aralık yaziyordu
RavzaNur_90 Mom526 bazen usg yanıltabiliyor işte. Rabbim Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻