Durunbigeldim Feyzablbl şuan düşünüyorum da kafa ağrıtmıyıcam bu duruma hayırlısı sezeryandır belkide o yüzden ekstra bişey yapmam ya yine hareketliyim zaten bakalım haftaya görücez
Feyzablbl Durunbigeldim elbette sağlıklısı hangisi ise o olsun bazen bebek bazen vücut karar veriyor , benim doktor normal doğum için uygunsun bebek dönsün dedi ona çabalıyorum 🤗🤗
Feyzablbl Durunbigeldim 38+1 le 39a giriş yaptik artık 😊 c.tesi kontrole gideceğim çatı muayenesi bebek başı kontrolü vs yapacagiz
Durunbigeldim Feyzablbl çatı muayenesimi yaptı. Benimki yapmadı nst de sancı yok bebekte dönmemiş şuan gerek yok dedi
Durunbigeldim Feyzablbl 37+2 benim de 16 eylüle kadar dönmezse sezeryan dddi doktor bakalım sorun olmazsa 20sine kadar beklicem
Feyzablbl Durunbigeldim Sağlıkla alın kucağınıza ins. 41 e kadar yolu var gibi vücut bebek musade ederse . Ko benimki edecek gibi ne göbek indi aşağı ne nisan geldi ne sancim var öyle bir rahatlık 🤭
Durunbigeldim Feyzablbl doğuma uygunsun diyince çatıya baktı sandım. Bakalım ya hayırlısı olsun haftaya belli olur🥴
ElifB08 Feyzablbl hareketli annelerin bu konuda sıkıntı çekmediğini gördüm, tabi istisnalar olabilir 💁🏻♀️