Sunny Feyzablbl her gün 30 dk en az yürüyüş diyor doktorum zorlanıyorum ama yapmaya çalışıyorum dönmüyor çocuğum dön çocuğuuum🤯
teletabi Feyzablbl koltuğa oturur gibi çıkın üstüne dizlerinizin üzerinde durun yavaşça elleriniz ile öne doğru eğilin popo yukarıda kalsın bi süre öyle kalın bir ebe var ebe tülin bulur instagramdan o göstermişti
Zemheriiiiiiii Feyzablbl ben ne yaptıysam olmadı umarım sizinkisi döner o sebepten dolayı sezaryen olduk şuan yanımda😻
Eda-5807 Feyzablbl ben suan 35+1 haftalığım benimki 30 haftalıkken dönmüş halada donuk duruyor Perşembe hastaneye gıdıcem bakalım yine aynımı olucak ben dönsün dıye bıseyde yapmadım nasıl döndü bende bılmıyom 😂😌
Feyzablbl Sunny Ben de merdiven çıkıyorum günlük 50 squat yapmaya çalışıyorum ama dizlerim dayanmaz oldu c.tesi kontrol var inşallah dönmüştür ben anlamıyorum döndüğünü 😀
Sunny Feyzablbl ben dönmediğini biliyorum belimde çünkü hep aynı pozisyonda poposu ayakları öyle seviyo demek ki değişik bunlar amaaan babası kılıklı işte normal olmicak hiçbişey
Feyzablbl Zemheriiiiiiii oy maşallah Rabbim analı babalı büyütsün sizlere de acil şifalar versin ağrısız sizisiz inşallah. Sağlıkla yetiştirin 🤲🦋🦋 hayırlısı ile bize de nasip olsun yavrularimiz
Feyzablbl teletabi 😀 farklı bir metod ama yalnız denememek lazım benim gibi sakarlar özellikle dikkat etsin 😌🤭😀
Derydnz Almanya’da doktor demişti ki karanlıkta kalıp oturur pozisyonda vajina girişine telden ışık tutun ya da müzik Açın yine vajinanın altında
teletabi Feyzablbl ahaha bende sakarım ama ben düz yürüsemde illa bişey oluyo ya kapıya çarpıyorum ya halıya takılıyorum 🤣
Feyzablbl teletabi aynen ben de darp raporu alsam olur oldum artik özellikle 32li haftalarda her yerim mor mordu😃😃😃 hamilelik çok garip bir dönem denge psikoloji beden sağlığı her şey alt üst 🤪
teletabi Feyzablbl ben hamile olmadan öncede sakardım ama ne zaman hamile kaldım ilkinde de aynısı oldu. Mutfak dolabına baya göz göre göre kafamı vurup yardım resmen. O yıldızlar varya gerçek gerçeeek hepsini gördüm kafamın ğstünde😂😂😂
nurunhayali Doktor tavsiyesi olmadan videodan hareket yapmayın🥺 belki yanlış hareket yapıp zarar verirsiniz Allah korusun😢
Feyzablbl nurunhayali açıkçası doktorum önümü açtı halay çek horon tep aşırı hareketli danslar et merdiven vs diye saydı ama bu da can artık daha rahat yöntemler ile döndürmek istiyorum 🤭🤭 yoksa haklisiniz basa buyruk yapilmamali bu işler 🦋