Kafam Beray 12 haftadan önce çekimi onermiyolar hatta 16 olursa daha iyi olur doktoruna dıstıysan bi sıkıntı yasanmaz çıkmaz allahın izniyle
Nesossssss Kaderx daha önceden çekilmişti onu kullancak ama çelişebilirsin demişti doktorum böyle karnına özel bir giysi var onu giydiriyorlar öyle çekiliyor👍
Nesossssss Kaderx aynen benim de burda hep gördüğüm şey her konuda doktorlar faklı konuşuyor bende görümcem olduğu için mecbur güveniyorum yeğenini de riske atmaz herhalde 🙈
Kaderx Nesossssss 😁😁 komplikasyon gelişebilir riskli donemdesin dedi. Ve kanamayı durdurmak.bile zor olabiliyormuş. Bnim zaten dişimi fircalayinca çok kaniyo
birkizbirerkekannesi Kaderx İltihaplı diş normalle de çekilmez zaten. İltihap kurutulur önce antibiyotik ile geçince çekilir.
Kaderx birkizbirerkekannesi onu biliyorum kız Zaten İntaap kuruyunca da dolgu , kanal tedavi çekme vs. Yapmam dedi dogumdan sonra gel dedi. Bna dolgu olacaktı zaten ben çektirmem
Nesossssss Kaderx benim de diş eylerim birden kanamaya başlamıştı onun için başka bir diş macunu verdi bide en yumuşak diş fırçasını kullanıyorum çok şükür artık kanama olmuyor 🤲
Kaderx Nesossssss bnde sensodyne dış fırçası kullniyorum doktor önermisfi yumuşak baya isey yaramıştı takı hamile kalınca yinee oliyo ya kanama Parotontaks mi kullniyon macun?
Nesossssss Kaderx elmex macun kullanıyorum bide en soft diş fırçası bana iyi geldi. Ama diş taşınız varsa ondan da kanama geçmiyor olabilir 😞