Nejla_6344 İnşş yaparsınız bende çok istiyorum ssvdyi 32+2 oldum bu doktora sıra aldım bugün 21 Eylül’de gidip görüşecem inş kabul eder ..
Nejla_6344 Siz elezığda mı yaşıyorsunuz .. Ben Malatya’dan gelecem hastanenin yerini dahi bilmiyorum ilk kez gidecem 😊
Nejla_6344 Daha önce gittiniz mi peki hastaneye uygun mu ssvd için .. Bide Bingöllü Elazığ kaç saat uzaklıkta acaba
Htc7212 Nejla_6344 evet daha önce gittim hastane çok temiz,odaları görmedim ama herkes tek kişilik olduğunu söylüyor.bingol Elazığ arası 2saate yakın sürüyor
Nejla_6344 Ben de okudum yeni hastane zaten tek kişilik odalar otel konforunda falan benim için önemli olan doktorun tavrı inş yok demez bizden de 1.5 saat uzaklıkta .. yeri tam olarak merkezde mi peki ..
Nejla_6344 Htc7212 selamm nasılsınız ben yarın Elazığ’a gidecem Allah’ın izniyle ssvd için doktor ile konuşmaya zor sıra buldum ..inş kabul eder siz gittiniz mi hiç muayeneye sanırım bingölden gidecektiniz ..
Htc7212 Nejla_6344 evet Bingöl’den gidecem bende Perşembe günü için randevu buldum miyase hanıma o da ssvd destekliyor diye duydum
Htc7212 Nejla_6344 Miyase hanıma bir kere gitmiştim fikrimi söyledim sıcak baktı yarın tekrar gidip detaylı bir şekilde konuşacağız.Siz de doktordan çıkarken beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Nejla_6344 Htc7212 ben bugün arayıp iptal ettirdim sebebi çok dün geceye kadar da kararsızdım kendime güvenim yok danıştığım herkes ne gerek var diyor yol uzun destekleyen yok vazgeçiyorum ssvd yavaş yavaş 😔