teletabi Vldnshn1 oğlumda 1.20 ydi adetim iki gün geçmişti. Negatif çıkınca bende yok dedim heralde testten 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 2,5 aylıktı oğlum öğrendiğimde şuan yine hamileyim bunu adet günümde öğrendim planlıydı zaten
Cisem_Eren21 Vldnshn1 iki farklı doktora gittim bitişi 8 haftalık dedi birisi 7+2 dedi ama ben bebeğimi hala göremedim o yüzden benim hamileliğim biraz sıkıntılı hemde önce kese oluştu sonra beslenme yeri 5 gün sonra da ikinci beslenme yeri oluştu rabbim nasip ederse gelişirlerse ikiz olacaklar inşallah
Vldnshn1 teletabi benim reglim geçeli bugün 6.gün ve 2 gün önce test yaptırdım 17.8 çıktı ve sağlık ocağı bana çok riskli olduğunu söyledi 🥺
Birprensbirprensessss Vldnshn1 benim oğlumda 3400civariydi. Şimdi ikinciye hamileyim bunda 370gibi bişey çıktı hatta aile hekimliği bu yanlış olabilir çok düşük dedi iki kez tekrarlandı yükseldigi görülünce emin olduk benim aşıri bulantılarım oluyor o yüzden tahlil vermistim
Vldnshn1 Birprensbirprensessss benim bulantım var,aşırı iştah açılması var, hassaslık var sadece riskli dediler biraz panikledim yarın bir daha kan vericem bakalım inşallah sorun olmaz
teletabi Vldnshn1 rabbimden umut kesilmez bacım Allaha sığın dua et 🤲🏻 Gün doğmadan neler doğar demişler
MeetJoeBlack Vldnshn1 yok demediler ama ben gün aşırı ölçtüm değer 1178 olunca, ilk ölçümden 10 gün sonra ilk kontrolüme gittim. Sadece keseyi gördük bebeği görmemiştik. Ondan 2 hafta sonra gittiğimde bebeği görüp kalbini duyduk.
minnakannesi1 Vldnshn1 benim 29.2 çıktı ama riskli kan sonucuna göre deil grafik değerine göre cut off değerinin üzerinde mi yazıyor sizde doktorunuz mu riskli dedi
Vldnshn1 minnakannesi1 ben sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım her şeye hazırla kendini riskli gebelik bu dedi.Oradan hemen özele gittim doktor riskli demek için çok erken yarın gel kan testi yapalım kontrol edelim nasıl artış var mı iyi mi diye yani doktor riskli ya da DEĞİL demek için çok erken bi zaman dilimi dedi daha yeni oluşuyor olabilir bebek falan dedi ama kadın beni çok evhamlandırdı
Busexxx Vldnshn1 14 ile öğrnedim doktor çok heveslenme olmayadabilir demişti ama 34 haftalık olduk bile