Mom54544 Melo150323 31+6 da gittim özelde ki doktoruma 35+ 2 oluyorum yarın şehir Hastanesi’ne başlıyorum eşime kalsa 3 4 günde bı gitmem lazım 😂😂
Zeyyyn Mom54544 🤣bizimki tedirginliğini göstermiyor guya şuram şöyle böyle dıyom hamilesin tabi olucak bunlar normal dıyo kaç kere doğurduysa beni rahatlatıyor guya 🤣🤣 tekme sert gelince ay ay diye bagrym istemsiz bazen normalde seslensem duymaz noldu noldu diye koşuyor 🤣🤣🤣 ah bu babalar
Melo150323 Mom54544 ya bende şehir hastanesinde dogum yapmaya karar verdim ama cok uzak kontrollere özeldekine devammi etsem diyorumda iste takip etmeleride iyi olur sehir hastanesindekilerin
Mom54544 Zeyyyn 😂😂😂😂😂 ay süper rahatlatma şekli Çok fazla tedirgin başından beri hissettirmese de anlıyorum hareketlerinden 🤭 bı değişikler doğumda neler yasiycaz bakalım 🤪
ecce_mommy Zeyyyn 34+5 haftaligim gece her çise kalkmamda eşim doğuruyorum sanıp peşimden koşuyor uykulu uykulu 😂😂 artık dalga geçmeye başladım inşallah gerçek doğumda da bu performansı gösterir 😁😁
YuvarlanamayanPandaa Melo150323 su fazlalıgı bebekte ilerilik var her hafta görüşecegiz dedi doktorum
AysezulalGvn Melo150323 28 e kadr ayda 1 gittim 28 den sonra 2 haftada 1 çağırdı şimdi 35 hafta içindeyiz 36 haftada kontrolümüz var bi 10 gün sonra falan haftada 1 çağırır gibi geliyor artık bakalım 😂
Nslhnasya 29+1 de gitmiştim 35 de görüşürüz tarihi netlestiririz dedi cmrtesi inşallah gidicem hep ayda bir çağırdı bu gidisle doğuma cagirir gibi😀
Kayla Haftamdayım. Bu zamana kadar 2 haftada 1 gidiyordum. Şimdi haftada 1 görmek istediğini söyledi doktorum.
Sudeeee 31+4 te gittim en son 33+4 e verdi randevumu 7 eylüle fakat ben 33+1 oldum yarın gidicem verdiği tarihi bekleyemicem biraz ağrılarım var görmek istiyorum kızımı 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤲🏻🤲🏻🧿🧿
candanx haftadan sonra fln 2 haftada bir görmek istedi doktorum 35-36 dan sonra her hafta isteyebilir bence
Eda-5807 Melo150323 bende 33 haftalıkken gıttım 2 hafta sonra tekrar gel dedı Perşembe tekrar gıdıcem
Mom54544 Melo150323 10.40 da randevum vardı gittik 11 i geçe aldı içeri kaçta çıktım bilmiyorum ondan sonra 6 tüp kan idrar verdim 2 ye kadar nst sırası bekledim bi dunya insan vardı 2 yi geçe nts ye bağladı 2 buçukta çıkardılar sonra doktorun sonuç bakmasını bekledim kaçta ciktin bilmiyorum 4 bucuktu eve geldiğimizde 🤦 sonuc idrar yollarinda enfeksiyon olabilir dedi aksam çıkmadan bidaha idrar verdim haftaya yine gel dedi bu eziyete karşılık işkence resmen
ecce_mommy Melo150323 33 ye gittim on gün sonraya çağırdı doktor biraz sıkıntılı geçiyorda bu haftalar