Masallina Aysun2834 😂😂😂😂😂 benimde kız galiba kızım cirkin olacak. Cunku kizim beni guzellestirdi 😄😄😄 bende de bi kaç sivilce cikti sadece hemende gitti. Bol suyla yikayinca geciyor🤗
lutfiyeozkan Masallina çok fazla çıktılar bende yaa bide erken yani haftamda 6 haftalık ama çok kötü duruyo yaa
Aysun2834 Masallina bol suyu geçtim normalde buzla silince yüzüm temizlenirdi şimdi soda limon denedim geçmedi sodayla limonu karıştırıp dondurdum her gün yüzümü onunla sildim yine geçmedi 😂😂
GamzeBalcDemircan Ay bu sivilce olayı doğrumu acaba benim ilk gebeliğimde hiç sivilcem olmadı hatta cildim çok kuruyrdu ki normalde tek tük sivilcem çıkardı hep hamileliğimle hepsi bitmişti ve hiç çıkmadı oğlum oldu şimdi 9 haftalığım ve çenemde küçük küçük birsürü sivilcem var ve kızım olmasını çok istiyrm herkesin içinede erkek doğuyor benimde öle yada etkileniyrm bilmiyrm
Aysun2834 Masallina yüzümdeki lekelerle bütün olduk doğmadan önce unuttum sağlıklı olsunlar yeter ki lekelere illa ki çözüm bulunur 😁😁
Birglbiray 35. Haftadayım hepsi de oldu kısma sivilce ağrılar falan o kadar çirkinleştim ki herkes kız dedi oğlum olacak allahın izniyle. Hiçbir rivayete inanmıyorum onlar doğru olsaydı eğer karnımdaki kız olurdu siz de pek güvenmeyin denl gelenler illa ki oluyor o ayrı ama tamamen bünye meselesi vücudunuzun verdiği tepkiler yani cinsiyetle alakalı olacağını hiç sanmıyorum bir tek göbek belli oluyor o zamana kadar da zatem cinsiyetini öğrenmiş oluyorsunuz allah sağlıkla sıhhatli versin