lutfiyeozkan Kızlar 5 haftalık hamileyim göğüslerim acımaya başladı ve sivilcelerim çıktı genelde adet olurken olurdu bu durum sizde de var mı acaba böyle bişeyler
Kelebekanne lutfiyeozkan aynı şeyleri yaşadım canım hiç canını sıkma sivilcelerini de asla elleme iz kalıyor. Göğüslerin hassasiyet kazanıyor.33 haftamdayım Zamanla geçicek hepsi. 😊
sudamlasi lutfiyeozkan hepsi normal bu süreçte herşey yaşanıyo sivilcelerini sıkma gün içinde bol bol yüzünü yıka soğuk suyla göğüslerde acır ağrır şişer benim 12.haftada bitmişti ağrısı😊
Aysun2834 Haticekubra lutfiyeozkan cnm ilk baştan beri sivilcelerle başım dertte benimde Allah nasip ederse kızım olucak annenin güzelliğini alırmış kız çocukları doğru sanırım baya çirkinleştirdi annesini 😂😂😂😂
Haticekubra Kelebekanne amin iki tane oğlum var onlarda yaşamadığım çivile bulantı yaşadım hayla var 14 haftadayım ıns kiz olur
minikkelebegimmm lutfiyeozkan benimde cuma 45 ti pazar 99 yarn tekrar olcum olcak insallah guzel yukselmistir
Canann18 Arkadaslar bende 5 haftalik hlamileyim ve bi grlam uykum yok gece uyuypamiyorum uykum yok gunduzde uyumuyorum uyudum diyelim sabah erkenden uyaniyorum normal mi yasan var mi bu durumu
Gozzdee Canann18 ben de 3 aylığım 1 bucuk aydır çok yorgun halsiz oluyorum hep uyumak istiyorum ilerde düzene girersin hatta sürekli uyursun diye düşünüyorum :)
Masallina Aysun2834 😂😂😂😂😂 benimde kız galiba kızım cirkin olacak. Cunku kizim beni guzellestirdi 😄😄😄 bende de bi kaç sivilce cikti sadece hemende gitti. Bol suyla yikayinca geciyor🤗