Hellili Bende 21 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim biz zeynep alya ve zehra duru düşünüyoruz bakalım nasip olursa
Beyzannns Eylul966 Zümra Lina kendi kızım doğunca vereceğimiz isim 2.bebek olursa da İrem neva 🥰🥰 3.bebek olursa da Selin umay 🥰🥰
Tazeeanneee Eylul966 ben pelin akilin kızlarının adını çok beğeniyorum ikiz kızım olsaydı kesin alin ve lina koyardım 💜
Tuliy5 Birkedibirbebek Lara sır tutamadığı için dili kesilen peri. Luna ise ay tanrıçası, müslümanlar için uygun değil.
Minaminisi Eylul966 ilk başta bana da ikiz denmişti. Sonra tek olduğu netleşti. Ama ikiz kızım olsaydı Gülce-Gülse koymayı düşünüyordum. Büyük kızımın adı Mina, şimdi ikinci kızım geliyor, Melina vereceğiz ismine. Bu da belki fikir olur size🌸
Gulsah6634 Bizimde nasipse ikiz kızlarımız olacak henüz netleştiremedik ama Zeynep Hüma ve Asel Zümra hoşuma gidiyor
merakliblog yigitegenin_annesi dur aklıma gelenleri yazayım. Benim de ikiz o yüzden çok düşündüm😂 Ben kendi ikizlerime Mehmet Alp ve Ada koyacağım inşallah🤲🏼 Atlas-Aras-Aren-Aslan-Ata-Alp-Anıl-Akın Baran-Barlas Çağan-Çağrı- Çağatay Çağan-Noyan Çağan-Kağan Demir-Deniz Efe-Ege Doruk-Doğa(unisex) Çağan-Karan-Noyan Karan-Kayra Kuzey- Güney-Günay aklıma gelenler bunlar😂
Sultann1603 Eylul966 ben birine zor karar verdim Allah yardmcın olsun senin 2 tane😅 bide smdi isim bulsan her kafadan bi ses ckiyo kafanı karıştırıyorlar içinden ne geliyosa onu koy😃
Sky2022 Eylul966 ben alin ve ilay koyacaktim birini kaybedince sadece ilay koyacagiz. Belki hosuna gider
Slndfne Özge-Müge Elif-Ebru Volkan-Berkan Serkan-Serdar Berfin-Baran Ali Barkın-Ayaz batın benim bu zamana kadar ikiz olan arkadaşlarımın isimleri😊benimde ikizlerim olacak inşallah ama 16. Haftaya girdik hala cinsiyetlerini öğrenemedik net olarak 🙈