Eylul966 Merhaba ikiz kız bebek bekleyenler isimlerini düşündünüz mü 26+4 olduk isimde hala karar veremedik bi yardımcı olun teyzeleri fikirlerinizi bekliyoruz 🥰🥰
merakliblog Eylul966 soyadınızın ilk harfiyle uyumlj olsun bence şık olur. Asya-Azra-Ada Beril-Beren-Berfu Ceylin-Ceren Defne-Deniz-Deren-Derin Ela-Ala-Eda-Ece-Eliz-Elis gibi böylee uzar gider😂
Hamisse Benimde kızım olucak asya sare koydum ismini çok beğeniyorlar fikir olsun sizede elisa,leyla,asel,ela, miray, betül isimleridd hoşuma gidiyor 🥰
yigitegenin_annesi merakliblog maşlah sizde baya isim öneriis var benımde erk bulmadım pek bişey fikri lazım😁😄ayaz ege, yiğit ege, kuzey ege, ve doruk bana yakın. Hepsi ege egesiz de olur bunlar dışında aklıma bişey gelmiyor hep kendimi kıza hazır ladım😂😲
nurunhayali Bende ikiz bekliyorum da cinsiyetlerini bilmiyorum daha ama kız olursa Alya-Almıla düşünüyorum ya da Alya-Defne 🙏
Pelin-1 Eylul966 ikisi de erkek benimkilerin ama kiz olsa Beril,beren,defne,bade,işil,sare bu isimler aklimdaydi😍
Eylul966 Ayy benim gibi birine karar vermek çok zor yemin ederim en basit bişey alırken bile milyon kere düşünüyorum😂😂 çok güzel öneriler geldi teşekkür ediyorum hepinize ❤️
2erkekannesiii *İnci İpek *Derin Deren Beril Beren Cemre Ceren Alin Alya Doğa Duru Nil Naz *Sare Serra
merve100 Berra ile Serra , Aybike - Asude , Almila - Alina , Kübra - Yüsra -Mislina , Evra - Mira aklıma gelenler :)
merakliblog yigitegenin_annesi dur aklıma gelenleri yazayım. Benim de ikiz o yüzden çok düşündüm😂 Ben kendi ikizlerime Mehmet Alp ve Ada koyacağım inşallah🤲🏼 Atlas-Aras-Aren-Aslan-Ata-Alp-Anıl-Akın Baran-Barlas Çağan-Çağrı- Çağatay Çağan-Noyan Çağan-Kağan Demir-Deniz Efe-Ege Doruk-Doğa(unisex) Çağan-Karan-Noyan Karan-Kayra Kuzey- Güney-Günay aklıma gelenler bunlar😂