Didem_678 kbratrkylmz Şimdi yine acilden geldim canım bebegimin ters durması ve aksamları sancım olması zorluyor artık yapcam öyle yada böylede 🙃
Susamtanem2 kbratrkylmz 2. Çocuk ilkinde 32 de başlamıştım 2 de daha bugün kaba taslak eşimle ayarladık tam yerleştirip kapatmadik 🤣
Susamtanem2 kbratrkylmz ilki defalarca odasi silinip hazırlıklar sürekli kontrol edildikçe 40 a kadar gelmedi hanım efendi belki hazırlıksız olursam oğlum erken gelir dedim 🤣
kbratrkylmz Susamtanem2 haha bende şuan aynısını yapıyorum her yeri çamaşır suyu ile silme isteğim gitmiyor içimden 😂
Lime kbratrkylmz 30 haftalıkken bebeğinin çantasını hazirlaidm kendiminki kaldi onnuda maaş gununu bekliyoruz açıkçası
sedanur4004 kbratrkylmz 36+0 çanta hazır ama icine koyulacak eksikler var sezeryan gunumuze de 22 gün kaldı 😐
kbratrkylmz sedanur4004 Ama gününüz belli içiniz rahat olur en azında 1 2 güne toplanıyor zaten 💁🏼♀️
kbratrkylmz Emeltt Maşallah 🧿 bende hazırlamaya başladım tek olduğum için çok yavaş yavaş yarın biter inşallah 36+4 de bitmiş olur 💪🏻