Mavimm43 Sineemiis bel agrisi gogus hassasiyeti birde hafif kasik agrisi var tatlim adetmj gebelikmi bilemiyorum
muge1661 Sineemiis geçmiş olsun canım bu arada inşallah allahım sana sağlıklı gebelik nasip eder kısa zamanda 🤲🏻🤲🏻❤️ Ya işte dün 5ti bugün ben adet olurum dedim ama gelen giden yok, bence günlük bir düşüş olabilirdi kanama başlayabilirdi diye düşündüm.
Sineemiis muge1661 sağol canım amin hepimize nasip etsin insallah bekle bakalim bi kaç gün daha çok da stres yapma
Cemre91 Sineemiis 7 gün kaldı erken gebelik testi de aldım hazırlık yaptım bu ay ama ne zaman yapacağım bilmiyorum
Sineemiis Mavimm43 hiç bilmiyorum kaç gün kaldı düzensiz gibi benim takvime göre ekim 1 diyor ama ben sanki erken yumurtladım 10. Gün geldi yumurta akı gibi akıntı eğer cidden yumurtladıysam 24-25 gibi adet olmam lazım galiba
Sineemiis Royem62 ayy çok sıkıcı öyle de 🥺 sperm sayısı azalıyormuş ama öyle de . 2 -3 gun ara verip olsa daha iyi olur sanki hem yumurtlama olsa bile zaten sperm 5 güne kadar yaşıyormuş içerde
Royem62 Sineemiis evet canım ama diyorlar ki yumurtlama günleri her ay aynı olmayabliyormuş o yzden 1 günde bir ilişkiye girmek yumurtlama zamanını kaşırmak adına daha faydalıymış
Gulcin_010 Sineemiis benim de 1 kürtajı oldu biri kimyasal benimde kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı yazdı vitaminler içiyorum bu a inşallah olur sende kullan kan sulandırıcı
Sineemiis Gulcin_010 benim 14. Gün olmuyo ki her ay düzenli aynı tarihte olmuyor yanı canım adetlerim düzensiz bazen 32-33 bazen 37 günde adet oluyorum geç yumurtluyorum genel de galiba