Zeytin20 biranne_1 oğluma goon ve mustela kullandım. Yine aynı kullanacağım. Bi süre sonra bez parası insana koyuyor🤣 içeriği temiz kaliteli de. Dalin markanın Japon teknolojisi ile üretiliyor 😂
gulsum97 BEZ : Sleepy Natural Ultra Hassas ŞAMPUAN : Mustela Bakım Seti Bakım Seti İçinde Şampuan Yağ Ve Pişik Kremi Mevcut Çok Fazla Araştırdım Doğal İçerik Aradığım İçin Gönül Rahatlığı İle Tavsiye Ederim 😊
Prensesiminyolculugu gulsum97 kaç numara almak gerekiyor yeni doğan için bende bez alacağım ama bilemiyorum
Parsss gulsum97 bende de mustela var ama malesef o kadar masum değil mustela ürünleri eksik araştırmışsınız ☺️
Sevilss biranne_1 Muslera şampuan Bezde büyük ihtimal Prima premium alırım ilk aşamada sonra belki sleepy falan denerim
Esan biranne_1 bez sleepy aldim ama bilmiyorum prima dahami iyiydi 🤷♀️ Sampuan islak mendil mustela aldim
zehranurr biranne_1 bez ben sleepy kullanıyorum şu zamana kadar sorun yaşamadık. Şampuan mustela aldım yarın kullanmak nasip olacak inşallah
Emine_clk01 Prensesiminyolculugu 1 numara yenidoğan 2-5 kg arası burda biri demişti küçük olur diyenler için ablasi doğum yapmışta 1 numara bez almış baya büyük gelmiş bebeğin kilolu olmasına rağmen
gulsum97 Prensesiminyolculugu Eğer prematüre bebek değilse 1 numara cırtlı bez tercih ettim ben öyle aldım şuan 35 haftalığız bakalım kullanmayı nasip etsin Allah inşallah 😊