esmerrmm H_myra1 ben yatmadan once soguk süt iciyorum yaticahim zamanda o ilaci iciyorum idare ediyor işte 😄
Meyracukurmaraz Ben doğum yaptım 20 gün oldu. Doğum yaptığım güne kadar hep içtim. Zofer kullanıyorum
Busexxx esmerrmm ben de aynıyım 35 haftalık olduk doktora yaz dedim geçen hafta bırak ilacı kullanma diyip yazmadı ertesi gün başladım yine kusmaya içiyorum mecburen yoksa yediğim geri çıkıyor
esmerrmm Busexxx ay doktor bana aynisi yapti birakicme dedi yazmiycam dedi ertesi gun acillik oldum acildeki doktor yazdi ilaci
mor_menekse1 H_myra1 merhaba canım ben burda dewlette doktor yok diye özle gdyorum prilamım az kalmiş çok pahalı bide sağlik ocağı yazyor mu öyle gidip yazdırayım
H_myra1 mor_menekse1 evet saglık ocagında doktor yazıyor ben hep yazdırıp alıyorum hiç öyle yüksek fiyatlı almadım devlet karşılıyor ilacı
mor_menekse1 H_myra1 ay öyle mi ilk eşim almiş 85 tl ödemiş şuan yanimda değil dedim doktora yazdıracam oda özel olunca özel reçte veriyo en iyisi dediğin gibi sağlık ocağında yazdırmak teşekür ederim canım benim ❤️
H_myra1 mor_menekse1 rica ederim 23 tl fiyatı var hatta 2 tane yazdırıyor sunz ikisini 23 tl alıyorsunz tek kutu alacagınıza 2 kutuyu 23 tl almış oluyoruz
Syda01 esmerrmm 22haftalık olduk ben de içiyorum bırakabilecek gibi de görünmüyorum sağlık ocagi doktorum hala iciyor musun diyor gecse icmeyiz herhalde