ebru23 suyesili bendede gorememisti 5 haftalikken 8 de gittim hembebegi hem kalp atisi icin ve 2. hamileyim ikisindede oyle oldu
suyesili 13 gün sonra, bugün doktora gidebildim ve çok çok şükür şu an 7+1 mişiz miniğimizi gördüm kalp atışını da duydum ne kadar şükretsem az duamız, hayırlısıyla kucağımıza alalım bundan sonrası inşallah 🙏🏻😊 Allah razı olsun hepinizden
Selisce suyesili çok sevindim sağlıkla vaktinde kucaklayın inşallah bende 7+ 2 de gittiğimde kese var yolk sac vardı bebeği görmedi kalbi duymadı haftaya gel dedi sizin kese kaç mm di çok korkuyorum
Aynan suyesili Ne güzel görmüşsunuz insan varsa hemen öğreniyim diyor aslında biraz sabretsek ben de boyleydim😄
suyesili Selisce Selisce 2sinde gittiğimde görünmedi kese sanırım 16.7 mmdi 15inde gittim kese boyutu yazmıyo ölçmedi galiba sadece bebeği ölçtü kalp sesini duydum. Önceki gittiğimde sata göre 7 haftaydı ama 5miş tahminin gibi bu gidişimde 7+1 dedi şükür sizin de öyledir içinizi rahat tutun 🙏🏻😊
Alya2733 suyesili korkma çok yenidir ondan görünmedi hemen kötüye yorma 10 gün sonra bak gelişir allahtan umudunu kesme pozitif düşün cnm geç döllenmiştir
suyesili Alya2733 çarşamba gittim doktora, çok şükür bi sıkıntı yok yukarda yazdığım gibi sağ olun 🙏🏻😊
tazeannecik1 suyesili Bende devlete gitmiştim bebeği göremedi kalbinide duyamadı aynı gün özele gittim herşeyi gördük
Selisce suyesili sağlıkla sorunsuz geçirin inşallah bundan sonrasını darısı bana olsun çarşamba gidicem inşallah bende duyarım sağlıklı şekilde görürüm korkulu ve stresli bi bekleyiş
Aynan suyesili Ben de oğlumda ilk bunu yaşamıştım şimdi iki yaşında 😊 şimdiki gebeliğimde de 4 haftalık dedi ilk gittiğimde sadece kese görünüyor dedi ama bebek hiç mi görünmüyor diye sorduğumda henüz çok minik iğne ucu gibi görünüyor dedi. Belki de doktor görememiştir çünkü 7haftalik dediyse görünmesi gerekirdi