MeetJoeBlack suyesili inşAllah herşey gönlünüzce olur, iyi şeyler söylediyse siz de kötü hiçbişey düşünmeyin 😊
suyesili Bebek4545 maalesef anlamıyorum pek doktor volk kesesi söylemedi, birazdan benzer görüntülerden araştırıcam ama
Sltnnn suyesili önemli değil 😊😊 inşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza güzel haberlerle gelin inşallah 😊
meltemcanli suyesili merhaba bana da öyle demişti bi hafta sonra 2litre su içip gittim kalbini dinledik çok şükür. Maalesef doktorlar düz konuşuyor biraz biz de heyecanlı olduğumuz için panikleyebiliyoruz. Gönlünüzü ferah tutun Allahın izniyle hiç bişey olmaz 💕
suyesili meltemcanli evet onlar için sıradan bi durum haline geliyor fakat özellikle ilk gebelikte çok farklı duygusal ve heyecanlı oluyoruz fazlasıyla
Neslisss123 Bu cok normal bir durum iciniz rahat olsun.İnsan ister istemez panikliyor.Bende de keseyi gördü bebegi gorememisti.Hatta surda bi nokta var o olabilir falan demisti.Henuz cok kucuk oldugu icin gozukmuyor genelde.olumsuz seyler dusunmeyin👍
suyesili Neslisss123 sağ olun iyi düşünmeye devam edicem Allah nası yazdıysa onu yaşıcaz olumlu olumsuz sabredicez inşallah 😊
nevinozdemir suyesili ilk gittiğin gün kaç haftalikti bende ilkinde öyle olmuştu keseyi bile görmemişti korkmuştum daha yeni büyümeye başlamış çünkü belki seninde içindeki bebiş nokta gibi olduğu için o gün gorememistir
suyesili nevinozdemir ilk gidişim ultrasonum dündü, sata göre 7 hafta ama yazdığım gibi hesabıma göre daha küçük olmalı. Doktor da geç döllenme olabilir dedi sık yaşandığı için mi rahatlatmak için mi söyledi bilemiyorum. Olumlu olumsuz konuşmadı nötrdü
gunesveguney suyesili kesenin büyüklüğü önemliymiş görünebilmesi için benim 6 haftalıkken bebeği görüp kalbi duyan arkadaşlarım da oldu ama ben 6. Haftadayken kese küçüktü içinde hiçbişey yoktu sadece keseyi gördük 10 gün somra tekrar gel dedi dayanamadım 8. Gün gittim minicik bebeği o zaman görebilmiştik herkesin aynı olmuyor o yüzden stres yapma canım bi hafta sonra tekrar git hayırlısıyla göreceksin inşallah 🙏🏻
suyesili gunesveguney çok teşekkür ederim sizin için de çok sevindim, inşallah hayırlıysa benim de öyle olur sık olduğunu görünce biraz daha rahatladım 🙏🏻😊