-Duru htcmuhammed Fatma aydın dan memnum olduğumu söylemiştim . 42 haftaya kadar bekledik normal olsun diye son anda sezeryan olmuştum hiç bir zaman sezeryan yanlısı olmadı diyebilirim bekledik olmadı mecburi oldu .Kime önerdiysem çevrem de hepsi memnun kaldı hepsi de normal doğum yaptı .Genelde özel hastene diye hep kulaktan duyma şeyler oluyor ama kesinlikle siz kendiniz gidip denemenizi tavsiye ederim.
Znrkrgl Ben Hümeyra hanıma gittim ve çok memnun kaldım ,ben doğum başladığında beni sezeryana alın dediğim halde normal doğuma teşvik etmişti ve doğum olana kadar beklemişti hastanede ,bi daha olsa onda doğururdum
Bekdikli htcmuhammed denk gelirsek olabilir tabi ben şehir dışından geliyorum 10 da randevum o vakitlerde orda olursanız tanışırız 🥰
Egeeninannesi htcmuhammed hayır ekstra bi ücret almıyorlar kan vermiştik sanırım 25 TL alınmıştı o zaman
Gul4001 Egeeninannesi Ne zaman yaptırdınız acaba, ben 75 TL diye duydum ama emin değilim yaptırmadım çünkü daha.
Serifeberay Ben fatma hanıma gidiyorum çok memnunum ilgili hoş naif bir bayan doğumuma az kaldı normal doğum istediğimi söyledim fakat çatı muayenesi yapılacak bakalım neye karar verilecek 🤷♀️😊
Hayal117 htcmuhammed Fatma hanıma gidiyorum ilgisi takibi çok iyi ilk doğumum mecburi sezaryandı o yüzden yine sezaryan olacak