Aslihan2 htcmuhammed Muhammet beyin iyi olduğunu biliyorum Fatma hanımdan memnun kalmadım diğeri hakkinda bilgim yok maalesef
Bekdikli htcmuhammed bu haft bende Fatma aydına gidecem ama naısl olduğunu bilmiyorum 🤷♀️ İyi diye duydum
htcmuhammed Bekdikli bende c.tesi gidicem muhammed beye gittim ilk oglum da 4 5 sefer Siz hangi gun gidiceksnz
Bekdikli Egeeninannesi ben il dışından geliyorum herkes Fatma’yı önerdi ona randevu aldım umarım pişman olmam ya
dlekplat Fatma hanıma gidiyordum bana sen normal doğum yapamazsın çatın çok dar dedi sezeryana gün verdi ama son haftamda covid olduğum için mecbur şehir hastanesinde normal doğum yaptım 😅
Bekdikli htcmuhammed denk gelirsek olabilir tabi ben şehir dışından geliyorum 10 da randevum o vakitlerde orda olursanız tanışırız 🥰
dlekplat htcmuhammed hayırlısıyla darısı başınıza inşallah ☺️ Benim iş arkadaşlarımda hep fatma hanıma gitmişti hepsi sezeryan aynı şeyleri onlarada söylemiş ilgisine birşey diyemem çok ilgili çok iyi ama doğum konusunda genelde sezeryana yönlendiriyor