Meleklerim06 Mevludedamgaci bende ilk hamileliğimde vatan hastanesine gittim gayet memnundum ama hastane fiyatları uçmuş o yüzden devleti tercih ettik ama bilmiyorum memnun kalıcakmıyım tereddütteyim 🤷🏻♀️
Zafsim0801 Meleklerim06 1 kere gittim oda tahlil yaptırmak için Gerçekten çok Babacan biriii siz sormadan herşeyi güzelce anlatır başka soru varmı diye sorar ve bunlari okadar yoğunluğun içinde yapar
Meleklerim06 Zafsim0801 Zafsim0801 bende 2 kere Oğuz beye gittim oda başka hastaneye geçmiş şuan 15 haftanın içindeyiz ancak yakup beye buldum randevu ikili tarama vs yaptıracağım inşallah memnun kalırım
Meleklerim06 Veralynn öylemi hiç bilmiyorum öyle olduğunu sürekli mhrs sen bakıyorum ancak buldum yoksa Abdullah beye alıcaktım
Veralynn Meleklerim06 Öyle hatta pardon çarşamba olması lazım çünkü en son çarşamba mesaj gelmiş randevular acıldı diye. Girdiğimde bütün doktorlara 15 günlük randevu vardı. Saat 15.49da gelmiş mesaj 16.00gibi abdullah beye vardı.
Veralynn Meleklerim06 bugün tekrar bir bakarsınız hiç belli olmuyor 🤷♀️ Şükür doğum yaptımda kurtuldum o dertten 🙈
selma89 Bir kere gittim Yakup beye çekindim soramadım hiçbir şey Vatana başladım nilüfer Atalay a ilk hamileliğimde de Nilüfer hanıma gitmiştim
selma89 Meleklerim06 bilmem çok kalabalık soru soracaksan bile unutursun ben çekindim o yüzden iki kere devlete gittim özele basladim