zeynepin_annesiiii Hahahh12 benimki o kadar yüksek değil de yine de korkuyo insan . Şimdi doğum için gelen olur bişe der sinir olurum
Hahahh12 zeynepin_annesiiii halilar yıkamaya verilecek perdeler yıkanacak cok iş var . Ama hepsini tek yapamam işte kocamın evde olduğu zaman anca oda bu aralar sansa yoğun çalısıyor 😖
BurcuArslan zeynepin_annesiiii dene bence yağları çok güzel söküyor ovalamaya gerek kalmıyor 11 TL falan
Ogretmenanne91 Bulaşık makinesi tabletinin üzerine kaynamış suyu dökün çözünsün o suyla temizleyin. Mis gibi oluyor. 33.haftamdayım burdan cesaret geldi başladım 🤣
Ogretmenanne91 zeynepin_annesiiii evet özellikle yağlar konusunda oldukça başarılı. Şimdiye kadar denediğim en güzel yöntem.
Tugbamete zeynepin_annesiiii eşim bu gebeliğimde mutfak temizliğini yasakladı direk kadın tutarız dedi 😂 gerçi 38 de doğurdum iyi de oldu millet 40 42 leri görüyor 🙈😂
Calisananne25 zeynepin_annesiiii onlara kalınca öyle zaten ben de her temizlikte daha yeni yaptın ne temizliği diyo benimki onlara kalsa heryer hep temiz😁
Orsta zeynepin_annesiiii mop un ucuna bi bez tak, deterjanla sil bence. Nolur nolmaz bi mutfak dolabi icin riske girme canim
Almi4134 zeynepin_annesiiii ben bir sey yerleştireceğiz zaman falan hep çıkıyorum ediyorum yere sağlam basınca hicbir swy olmaz
zeynepin_annesiiii Almi4134 evet bende sildim otuzlu haftalarda da şimdi son zamanlar ya o yüzden kararsiz kaldım bi
metehaninannesiii zeynepin_annesiiii ahhh aynen öyle canim mecbur ama sandalyede yaparsan çok dikkatli ol ben düştüm kolum kırıldı o günden beri sandalyeye cikmiyorum
zeynepin_annesiiii metehaninannesiii ciddi misin . Sandalye sağlam değil miydi . Küçükken kırdım zaten kolu bı kere tekrar kırmak istemiyorum 😥