Evet kızlar sonunda bende doğum hikayemi anlatacağım sizlere…. Öncelikle buradaki doğum hikayelerini çok okuyordum ve seviyordum okumayı ☺️evet başlıyorum 30 Ağustos akşami evde eşimle otururken sırtım inanılmaz bir derecede ağrıyordu belim çok fazla yanıyordu oturamiyordum bile ama hiç doğum sancısı olabilir mi demedim parol aldım ve yatağa geçtim erkenden yattım gece saat 02 48de bel ağrısından uyandım kalktım hemen hiç uzanamadim gezdim evin içinden odadan odaya yürüdüm durdum 1 2 sat boyunca sonra geçtim yatağa tekrar zor oldu ama uyudum tekrar 😂 sabah 10 gibi eşim uyandırdı kalktık kahvaltı faln hazırladım yedik kahvaltıyı sofrayı tam toplayacakken birden belim müthiş bı ağrı girdi tekrar bı baktım belimden karnıma doğru adet sancısı gibi girmeye devam etti 10 dkda bı 15 dkda bir devam etti eşim hemn hastaneye gidelim dedi ben hayır dedim gittim hemn duşa girdim duşu da tuavlete oturur pozisyonda oturarak yaptım.ciktim ama sancılarım gittikçe daha çok kötü oluyor eşimle hastaneye gitmek için hazırlandık ilk önce acile gittik orda açılmamın olmadığını ama nst sancilarimin çok yüksek olduğunu söylediler fakat devlet hastanesi olduğu için yeterli doktor ve ilaç olmadığı için eve göndereceklerini olmazsa bizi başka hastaneye gonderbilceklerini söylediler bizde kendi kontrollerimize gittiğimiz özel hastaneye gitmek istedik fakat oraya gitmek için araba bulmamız gerekiyordu tekrar eve döndük ama o sırada sancılarım her saniye daha da fazla oluyordu .eşim araba kiralayıp gelene kadar o kadar çok sancı çektim ki evde bı iki saat bekledik evde eşim gelene kadar ve cantalarimizi alıp çıktık yola direk yol 1 saat 15 dakikalık yol .. araba her hareket ettiğinde bagiryordum sancilardan neyse hastaneye vardık direk yatış verdiler gectik dogumhaneye tek başıma bi odaya alındım hemn alttan muayene edildim acilmam 2 santim olmuştu bile suni sancı için serum taktılar ama serumu acmadilar çünkü benim sancılarım zaten işkence gibiydi bir yanımda nst cihazına bağlandım o sancıları nst cihazına bağlı bir şekilde çekmek çok kötü bir şey soyliyim kızlar 😁 ama o sırada hastanenin içinde her sancı geldiğinde cigliklarim duyuluyordu eşim arada aradı beni teselli etmeye çalıştı ancak ben ağlamıyorum ama o kadar çok ki sancılarım bagiriyorum sürekli sonra tekrar çatala aldılar beni bu sefer bebeğimin kaka yaptığını söylediler hemn suyumu patlattilar ve tekrar yatağıma alıp nst bağladılar ama bebeğimin kalp atışı gittikçe yavasliyordu bide kakasını yapmıştı diye sezeryan olabilirsin dediler tabi ben istemiyorum sezeryan ama bu kadar sancı çekip sonunda sezeryan olacağıma hemn beni sezeryana alın diye ağladım doktorum benden önce başka bir sezeryana gireceğini o sırada eğer bebeğin kalp atışı iyiys gitmezse sonrasında beni alacağını söyledi tabi ben yalvariyorum zaten sezeryana alinacam bari bu sancıları cekmiyim yeter diye bagiriyorum.ama doktorum gitti tabi dinlemedi bani serum taktılar bebeğin kalp atışı için ama gidip gelip açılmama bakıyorlar acilmam ilerliyor ama bebeğin kalp atışı yavasliyordu derken doktorum geldi baktı nsteye hemn eşimden imza alıp acil sezeryana aldılar ameliyathanede sirtima direk bı iğne yaptılar ben ağlıyorum bı yandan çünkü eşimi de göremedim girerken o iğneyi belime yapınca hiç acımadı onu soyliyim sadece direk o doğum sancılarımı kesti yaa sanki yeniden doğdum 😁uzandım masaya doktorum geldi tam karnımı kesti ben hissettim ve bağırdım açıyor hissediyorum diye korkudan ağlamaya başladım ama sonrası yok bı uyandım odadayım eşim elimi tutmus uyanmami bekliyor heralde tam uyuşmadığım için narkoz verdiler bayilttilar diye hatırlamıyorum hiçbir şey eşime direk bebeği sordum eşim çocuk doktoruna götürdüler getirecekler birazdan diyor saçları seninkinden daha gür faln 😂 derken bebeğim geldi üstünü giydirdiler süt emmesi lazımdı ama ben daha yeni çıktığım için karnimda kum torbası vardı diye eşim gidip mama aldı onu biberonla verdiler taki gece 1de kaldırdılar beni üstümü giyinip biraz yürüdüm sonra gelip bebeğimi emzirdim çok güzel bı duygu inanılmaz bir şey 🥰🥰sabah 11de başlayan doğum sancılarımı akşam 16 30a kadar çektim sonrasında sezeryan da oldum 18 47 de bebeğim dunyaya geldi …size tavsiyem sezeryan sonrası bol bol yürüyün ben gece 1den sabah 9 a kadar hep ayaktaydim o yüzden çok guzel geçti sezeryan sonrası benim için ama o doğum sancıları anlatamam çok kötüydü yaa 😂 işte benim normal ile başlayıp sezryan ile biten doğum hikayem merak ettiğiniz bı şeyler varsa alabilirim 🥰31 Ağustos 39+6 haftalık doğan bebeğimle şimdi yanyanayiz 🤱çok şükür meleğimi kucağıma aldım Rabbim tüm anne adaylarına sağlıklı doğumlar nasip etsin ve tüm anne olmak isteyenlere de en yakın zamanda evlat nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏♥️💓