Defnemom Hilalsnl 1ayneen güzel oluyor bazen lcwakiki den falan bakıcam iste oturduğum yerde güzel mağazalar var anne bebek için
AysezulalGvn zeynepin_annesiiii ayyy ne kadar gençsin maşallah (bunu diyen ben sanki çok büyüğüm) 😂 seninle 2 gündür sürekli karışılasıyorum postlarda kız 😂😂
AysezulalGvn Sezya bnde keçiören etlikteyim canm gülhane eğitim araştırma hastanesine gidiyorum doktorum prof.dr.kazım emre karaşahin çok memnunuz 😊😊
kubusdiyebiri Hilalsnl evet herşeyin başı sağlık gerçekten. Zaman daraldıkça heyecan da artıyor, Allah evlatlarımızı sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsinn 🙏🏻 Bizim de erkek 🤗 başknt hastanesine gidiyorum, siz neresi?
Hilalsnl kubusdiyebiri amiinn inşallah 🤲🏻 19 mayıs hastanesine gidiyorum bende ☺️ Memnunmusunuz peki doktorunuzdan🤔
Hayal0102 Beyzanur138 ay geçen gün gittim çıkışta hüngür hüngür ağladım 🥺 siz memnun musunuz doğumu da orda mi dusunuyorsunuz
kubusdiyebiri Hilalsnl evet çok memnunum. Mümkün olduğunca doğal süreciyle götürmemi sağladı, yönlendirmeleriyle endişelerimi hafife indirdi.. Doğum bambaşka bir süreçmiş. Umarım sağlıkla rahatlıkla geçer herşey 🙏🏻
Beyzanur138 Hilalsnl valla belirli bi doktor yok hangisine bulursam ona gidiyorum şükür ya ben memnunum hiç ters bi doktora denk gelmedim 😃
alparslanannesii1661 Hilalsnl 28 haftaligim cok cok memnunum sehir hastanesi tek kelimeyle mükemmel 😊
Kirmizivosvos Hilalsnl cevizlideredeydimm ben siz nerede oturuyorsunuz 🥰 çok gelip gidiyorum babamlar orda Arkdas çevrem orda 🥰
Hilalsnl Kirmizivosvos dikmen caddesindeyim bende çok yakınmışız gerçekten ☺️ Burda kimsem olmadığı için böyle bi grup oluşturmak istedim ☺️☺️
0267 IlknurKsari canım bende gataya gidiyorum. Orada doğum nasıl oluyor bilgin var mı refakatçi sorunu var mı?