Defnemom Hilalsnl valla bebek çantası tamam ama kendi eksiklerim var kızım çok yoruyor 🥴 gidip almaya üşeniyorum 🤣
kubusdiyebiri Hilalsnl gönül normal istiyor 😄da doktor geçen kontrolümde belki başın büyüklüğü sezeryana sebep olabilir dedi. Tekrar konuşuruz dedi. Doktoruma bırakıcam, bakalım neler olcakk ☺️ Sizin bebiş cinsiyet ne?
Hilalsnl kubusdiyebiri onemli olan sizin ve bebeginizin sagligi bunun icin dua edelim🤲🏻 Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah😌 bizimki erkek geliyor hayirlisiyla sizin cinsiyet ne ☺️ Hangi hastaneye gidiyordunuz?
Hilalsnl Defnemom hamilelik iyi guzelde bu sicaklarla birlesince x2 yorgun hissediyoruz neyseki bir iki gundur iyi gidiyor havalarda yavas yavas kendimize gelicez insallah ☺️ Aslinda kiyafet olarak sizin eksiginiz varsa ben trendyoldan bir ikir sayfa bulmustum onlardan almayi dusunuyorum isterseniz link ekliyeyim sizede fikir olur hem çıkmak zorunda kalmazsınız ☺️
kubusdiyebiri Hilalsnl evet herşeyin başı sağlık gerçekten. Zaman daraldıkça heyecan da artıyor, Allah evlatlarımızı sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsinn 🙏🏻 Bizim de erkek 🤗 başknt hastanesine gidiyorum, siz neresi?
Defnemom Hilalsnl güzel olurdu ama eşimin veya benim kredi kartımız yok kayınvalidem saolsun kullandirtmiyor
Hilalsnl Defnemom hadi ya aslında olmaması en güzeli ama bazende ihtiyaç oluyor işte peki bu tarz ürünleri ankara da nerelerden alıyorsunuz avmden felanmı bakıcaksınız☺️
Hilalsnl BurcuuHamzaa merhabalar☺️ Ben 19 mayıs hastanesine Naciye hanıma gidiyorum. Kaç haftalıksınız nerede oturuyorsunuz☺️
AysezulalGvn BurcuuHamzaa ben gülhane eğitim araştırma hastanesine gidiyorum doktorumuz prof.dr.kazım emre karaşahin 😇🥰
Hilalsnl alparslanannesii1661 hafta olarak yakınmışız kış bebekleri yükleniyoorr🥰 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🧡
Defnemom Hilalsnl 1ayneen güzel oluyor bazen lcwakiki den falan bakıcam iste oturduğum yerde güzel mağazalar var anne bebek için
alparslanannesii1661 Hilalsnl 28 haftaligim cok cok memnunum sehir hastanesi tek kelimeyle mükemmel 😊