• Alışveriş
  • Reflü yatağı,ana kucağı,süt pompası... olmazsa olmaz mı?

07-02-2019 babynest şeklinde olan reflu yatakları var acaba onlardan mi alsam diyorum ben de ikisi aradan çıkmış olur. 🙈 Siz nereden ne kadara aldıniz?

Ouzc ben bımden aldım suankılerı ayrı ayrı olarak aldım ewet bır olanlarıda gordum ama fıyatları cok yuksek geldıgı ıcın ole tercıh etmedim o konuda tercıh sızın aynı ıslewı gorur herhalde 😊

• Ouzc bunu yanıtladı.

minimu reflü yatağını kızım doğmadan önce almıştım iyiki de almışım yanımızda yatırıyoruz o yüzden çok yardımcı oldu bize. Süt pompası almamıştım fakat sağmam gerekti kanallarımın tıkanmasına ramak kala müdahale edip kurtardık resmen. İhtiyaç halinde alınabilir süt sağma makinası

minimu Oğlum iki aylık. Reflü yatağı almadım, ihtiyacımız da olmadı. Çok kusan bir bebek olursa olmanızda fayda var. Göğüs pompası ilk haftadan ver kullanıyorum, bence ciddi bir ihtiyaç. Çocuk göğsü boşaltmamıştır ilk zamanlar, sağmanız gerekiyor çünkü taş gibi oluyor ve ağrıyor. Ana kucağı benim evde sağ kolum. Mutfak masasına koyuyorum. Ben işimi yaparken bebeğim de beni izliyor. Onda uyumaya da alıştı. Bazen balkona çıkarıyoruz. Bazen duşa gireceksem banyoya alıyorum. Uygun fiyatlı almıştı babannesi. 150 civarı. Gayet iş görüyor. Böyle bir şey düşünebilirsiniz.

minimu benim ilk oğlum baby nest hiç kullanmadı ağladı onda reflü yastığını çok sevdi. Onun üzerinde büyüttüm nasipse ikinciyede ondan sipariş vericem

Bebek9898 Doğurduğunuzda hazır olsun. İndrim takip edip alın bence.

minimu 1 haftalık taze anneyim iyiki reflü yatağı almışım diyorum süt pompasınıda ihtiyaç halinde alıcam demiştm onuda hastaneden çıkınca hemen aldım

minimu ben almadm almayı düşünmüyorum ha süt pompası na ihtiyaç olursa her hastanenin karşında eczane var alınır ama sütünüz geldikten sonra hiç gerek yok bence kendi fikrim

minimu sür pompası ve sadece kafasının yuvarlak olması için ekstradan bu ikisini aldım yalnızca. Süt pompasını iyiki almışım bebek memeyi turmadı ama sütü içiyor. O yüzden 1-2 gün geçsin kullanmaya başlayacağım. Doktorum ilk günler sakıncalı dedi çok hassas olduğu için. Onun yüzünden kişiye kişiye değişebilir ihtiyaçlar

Seminn ben de Mochi aldim, memnun musunuz gerçekten süt geliyor mu. Ben birini emzirirken diğerinden akan sütü toplamak için almıştım

minimu reflü yatağı kullandım fakat yine de bebişim reflü ve aşırı kıpırdanma var uykuya geçişte o yüzden kullanamadım da.babynest gereksizmiş diyorum dört aylıktan içinden çıkmaya başlıyo her türlü güvenli bi yere yatırmak gerekiyo.direkt temz örtüsünü serip yatırmak yeterli gibi.pompa şart oluyo süt gelmediğinde dolu ama bebek emmediğinde sağıp saklamak için.baby plus marka almıştım onu da.
          Belki başkalarına da yarar diye sepet beşik almamış anneler daha portatif bişey alınabilir hantal çok yer kaplıyo ve ilk zamanlar bebeği görmek için durmadan kalkmak zorunda kaldım.ben sattım yerine etrafı fileli bebeği görebileceğim hemde odadan odaya sürüklerken zorlanmicağım bişey aldım.

minimu ben otomatik ana kucağı aldım. İkinci el aldım. Zaten bebek max 6 aya kadar yatıyor bunlarda. Destek olacak kimsem olmadığı için bana gerekli olacak gibi. Süt sağma pompası da işe döneceğim zaman çocuğuma süt sağmak için gerekli olacak. Aksi bir durum olursa hastaneye süt getirmek için gerekli olacak. Meme tutmak istemezse sağıp biberonla vermek için gerekli olacak. Reflü yatağı almadım. Yan duruş minderi var. Hem sırt destekli hem de biraz yüksek. Ablam onu kullanmıştı ben de öyle yapacağım