• Alışveriş
  • Reflü yatağı,ana kucağı,süt pompası... olmazsa olmaz mı?

Kızlar reflü yatağı ,ana kucağı,süt pompası bunları tecrübe edip bu olmazsa olmaz ya da çok da gerekli değilmiş dediğiniz var mı? Varsa sizin de aklınıza gelen başka ürünleri de değerlendirin lütfen.

minimu ben de reflu yatağı ile ilgili aynı şeyi düşünüyordum bir de babynest çok iş görüyor mu? . Süt pompası da almayacaktim ama dun bi yorumda biri doğumdan sonra bi gece mecburen alması gerektiğini eczaneden 2 katına almak zorunda kaldığını yazmış o yüzden a101den 119 tlye kiwi markasının elektrikli modaleini aldım yorumlar iyiydi diye.

minimu 3. Gebeliğim reflü yatağı hiç almadım , göğüs pompasınıda oğlum yoğun bakıla girdiği zaman almıştım ana kucağınıda şimdi aldım önceden puset kullanıyordum veya salıncak bu sefer aldım, öyle pahalı birşey de değil yani

minimu Doğduğundan beri reflü yatağıni kullanıyorum şimdi yanında ki şeyleri çıkardım korumaliklari normal yatırıp ayağım da salliyorum uyuyunca beşiğine öyle koyuyorum bana da süt pompası çok saçma geliyordu almamıştım nasılsa emicik niye sağım diyordum bebek kuveze girince çok gerekli oldu dönünce yine gerekli oldu biseyler için dışarı falan çıkınca eşim sagilmis sütü iciriyodu bazen dolu dolu oluyordu bebek bosaltamiyordu ben sağım yaptım diğer gogsumun ucu yok yakalamayadi sol gogsumu sagdim sağ gogsumu de bebeğe verdim yani oda el ayak gibi bişey evde diğer ana kucağını almadım şimdiye kadar da ihtiyaç hissetmedim babynesti de bim den almıştım çok kötü çıktı Pamuklari falan dağılmış hiç yatamadan direk çöp oldu ama onun da eksikliğini hissetmedim

Ouzc göğüs pompası ne zaman alınmalı Ben daha 14 haftalıgım Şimdi almalıyım İlerde fiyatı artarmı acaba🤷‍♀️

Bebek9898 ben de 25 haftalıgim. Normalde çok bi şey almadım henüz. Bunu da düşünmüyordum almayı ama fiyatı çok uygun A101 de diğer sitelerde 200 kusur hep diğer elektriklilerde 400 500 TL olunca ne olur olmaz dursun diye aldım. Yorumları güzeldi.

minimu ılk hamılelıgımde sut pompası almadım alınması gerekırse, alırım deyıp esım gece yarısı acık yer aramıstı ındırımdeyken ımkanınız warsa alın derım babynest we reflu yatagını kız kardesım wermıstı okdr memnun kaldıım kı 2.hamılelıgım gıttım ben aldım nedenıne gelınce dogdugundan ıtıbarn reflu yatagında yatırdım sukur yatarken kusup tıkanma yada reflu olmadı babynest aldım besık te daha rahat yatıolar koltuk ustune koymuyorum ılk zamanlar kolay mıkrop kapabılıyorlar yatak odasındada gerekırse ezer mıyım korkusu olmadan yanımda yatırdım

minimu ana kucagına gelınce bı sure buyudukten sonra alırım dıye bnde daha almadım cok ıhtıyac yok ama alınırsa cocuklar oyalanıyor bebekten beebege degsııklık gostererekk tabıkı

minimu reflü yatağıyla süt pompasi hiç kullanmadım gerek duymadım. Ana kucağı iyi oluyor bu bebeğimde de kullanırim

minimu 7 gün olacak doğum yapalı reflü yatağı çok işime yarıyor , elektrkli pompa ilede sütümü sağa sağa getirdim sezeryan oldugum için 3. Gün geldi çünkü

minimu Ben pompa olarak elektriksiz aldım boşuna almışım hiç cektiremedim sonra elektrikli aldık benim kızım almadı göğsümü aşırı memnunum ana kucağı da yine lazım oldu reflü yatağı şu an için lazim olmadı daha 13 günlük

Ouzc bende siteden bakıyorum ama stokta yok diyo her baktığımda

minimu reflü yatağı ve anne kucağı kullanmadık. Süt pompasını çalışan anne olduğum için kullandım. Babynest i cok aktif kullandık. Hem yan yatırmak için (kenar kısmına sırtını dayayarak) hem de yatak odasından salona veya misafire giderken komşuya götürmek için iyi oldu. Bebek yatarken hep aynı yerde oldu. İçine ayrı yatak gibi bi şey dikmistim elyaflı. Hemen yikayabiliyordum.

minimu kızım 21 günlük reflü yatagın da uyuyor.sarılıktan küveze girdi 5 gün süt pompası almıştım mochi onunla sütümü sağıp götürdüm hergün. Ana kucagı da alıcam bugünden itibaren evde tekim kızımla banyoya mutfağa bırakıp gidemiyorum. Yani bnce hepsi lazım sorduklarının🤗🤗🤗

minimu reflü yatağı benim olmazsa olmazim ilk kızıma da kullandım benden Sonra iki ablam kullandi şimdi ikinciye hamile olduğum için tekrardan yenisini alacağım yani o olmaZsa olmaz bence

minimu birde pompa çok çok önemli bebek emsede emmesede olmalı yine onuda ablamlarla kullanıyoruz yani bir tane awent elektronik olanı almıştık üçümüz kullandık şimdi ikincilerde kullanacağız süt fazlalığı oluyor sahip koyuyorsun sonra bebek kuvezde yatarsa ona sagp veriyorsun muhakkak olmali