Turna Hayirla kucagina al bebegini insallah canimm. Biraz fazla cikti ama avidite testi yaptilar bi ustuymus bu test onun sonucunu bekliyorum iste ilac tedavisi falan dediler seninki nasıldı az mi çok mu KemalFatosPolat#1482057
Sumeyye12 esrmhmt cevap yazmaya tenezzul etmeyip de verdigin şu cevapla kavgacı ruhunu beyan eden şahsiyet sana geçmiş olsun bitmio arkadaş böyleleri. 😒😴👊
Turna esrmhmt ben zorundasınız demedim yardımcı olmadınız dedim kims3yede kötü bisey yazmadım yazanlara da düzgünce cevap verdim sizin gibi böyle şeylere de atlayan insanlar varya bilmiş bilmiş arkadaşın dediği gibi bitmiyosunuz canım ya asıl ayıp eden sensin..
esrmhmt Sumeyye12 görmemiş veya ilgi alanıma girmiyor olabilir mi ayrıca yahu ben cevap vermek zorunda olmadığımızdan bahsediyorum hala konuyu cevap vermeye getiriyorsunuz, sizde bitmiyorsunuz herkes size göre yaşasın tabi🤦♀️
esrmhmt Turna zorundasınız demedin ama o duruma getiriyorsun bırakın artık bu yaklaşımları. Görsemde cevap vermek zorunda değilim ayrıca belki ilgi alanıma girmiyor ya ?
Turna esrmhmt güzel bi dille anlatabilirdin ben kötü bisey yazmadım birinin arkasından atılsa kaynana vs. Koşarsınız daha yorumlara bende bundan bahsediyorum ama anlayana iste
Turna esrmhmt ya daha ne sacmaliyon sen madem yazmak zorunda değilsin bu yazdığında cevap verme oturup senin gibi bi insanla mi muhattap olayım bencil
Turna esrmhmt bide sayfana baktımda sorunlusun galiba hic ugrasmicam nekadar msj varsa saçmalık hep millete bi laf sokma bi sataşma halindesin ama böyle bi yol olmazsın sen ne halin varsa gör benden uzakta hadi canım