Komorebi Mom526 canım o çok az olur işe yaramaz öyle . Suyun kaynar olması gerekmiyor soğuk olsun ve 1 litre suya yarım çay bardağı koy . İç çamaşırı giyme sadece etek giy hava alsın
polyanne Mom526 anladım canım geçer inşallah şikayetlerin bir an önce bende bildim bileli var hiçte bişey çıkmıyor bi kez daha sorayım bakalım kontrolde
Mom526 Kbraslan ben arada banyoya girip yapıyorum canim gün içinde 3 veya 4 kez özellikle akşam yatmadan
damla1k Bende şuan bu durum için hastanedeyim , ilk defa böyle bir akıntı ile karşılaştım peynir kesiği gibi , reglime 5 gün var hamilelik olabilirmi ?
offlineanne Mom526 ay çık geçmiş olsunnn… benim kanda da idrarda da çıkmayan bi enfeksiyonum var maalesef vücuduma yanma yapıyor idrarıma yanma yapıyor ne yaptıysam geçmedi kontrollerde de bebekte sıkıntı yok deniliyo o yüzden alıştım artık.. günlük bir diş sarımsağı hap gibi yutmanı öneririm aşırı iyi geliyor
Haticeozensen Mom526 aynı anlattığınız şikayetler var travazol herkes için kullanılabilir bi krem mi sirkeli su kullanıyorum ama kremden emin olamadım bi zararı olur mu acaba denesem
Basakcim Mom526 tedaviniz tam bitmeden eşinizle birliktelik yaşamayın. Kısır bir döngü oluyor sonra, sizden ona ona sizde 😣
Emineyavuz_53 Canım camasirlarini mutlaka ütüle .. kullandığın tuvaleti çamaşır suyu ile yika kullandığından sonra yıla kullanmadan da kaynar su imkanın varsa dök . Ve afedersin eşinle iliskine ara ver yada korunsun çünkü onlardan en çok bize bulaşıyor . Dr umun bana bu tavsiyeleri bulunmuştu ve inan çok çabuk atlattım kasintin varsa kekik kaynatıp süzüp o su ile yukayabilirsin hemen kaşıntı geciyir