Aynur-13 Merhaba kızlar oğlum 6 günlük ve sarılık oldu dün hastaneye yatırdık o orda ben evde dünden beri gözümün yaşı dinmedi kendimi suçluyorum daha sık emzirseydim diye sizde oğlum Kaya için dua eder misiniz en kısa zamanda kavuşalım yeniden 😢💙
Elsu26 Aynur-13 rabbim şifa versin ve kendini suçlama sütünü düşün stres sütünün kesilmesine sebep olabilir Allah’ın izniyle sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine
Burcu4135 Aynur-13 mama falan vermedınız mı sutunuzle bırlıkte. Benımde en korktugum sey. Yanıma mama koydum kımseyı dınlemıcem sutum azsa verıcem hemsıreler cok karısyor verme dıye sonra cocuklar aclıktan sarılık oluyor. Acil sifalar dılıyorum biran önce ıyılesır kucagınıza alırsınız.
Ysmn311111 Aynur-13 benim oğlumda 6. Gün sarılık oldu kuveze yatırmaya goturdumde ağlama krizine girdim kaç kişi zor sakinlestirdi diyebiliirm ama yanımda yatan bebislerin anneleri ne sebepten yattiklarini anlatinca bunada çok şükür dedim her bebek olur sarılık onda bişey yok cnm üzülme 2 günde çıkmıştık biz hastaneden orası çok iyi geliyor onlara 😊en kısa zamanda al kucağına annesi 💜
Bebegimicin1 Aynur-13 sizi neden bebeğin yanına almadılar benim oğlumda 5 günlükken sarılıktan yattı mavi ışık tedavisi aldı ama yanında benide yatırdılar bu senin emzirmenle alakalı değil csnım ebe sütün ysrıyor dedi sarılık olmasın diye 1 saat arayla emzirirdim ama yinede olmustu
Aynur-13 Burcu4135 hayır vermedim çünkü sütüm yeterliydi ama bebeğim 37 haftalık doğdu çenesi çok güçlü değildi o yüzden çok ememedi memede uyuya kaldı hep
DerinMavii Kızlar hurafe mi bilmiyorum ama bebeğin besiginin ustune sarı tülbent konuluyormus sariligi önlemek için
evaburak95 DerinMavii hayır canım iyice sarılık ediyor doktor onlar hurafeden başka bişey değil dedi bana
Burcu4135 Aynur-13 benim de 36+6 da dogumum olacak. Muhtemelen emme refleksi az olacak yorulacak. Sagıp sütümü kasık biberonla versem belki faydası olur korktum bende simdi.
Muallimesi @Aynur-13 üzülmeyin Allahın izniyle düzelir ilk günler süt istesekte az geliyor 1 hafta icinde duzene giriyor. çeneleri de kuvvetli çekmediği için yorulup uyuyakaliyorlar sizin sucunuz degil insaallah bu günler de geçecektir.
Eda34-25 Burcu4135 Bence öyle bir şey yapmayın ben ilk oğlumda emmiyor diye sağıp verdim biberondan içmek kolayına geldi daha da memeyi tutmadı üç aydan sonra sütüm de yavaş yavaş kesildi zaten emmediği için
Aynur-13 Burcu4135 evet mutlaka sağın kaşık biberon olmasa da şırıngayla mutlaka verin çünkü onlar çok minik ve çeneleri çok güçsüz hemen doyup uyuya kalıyorlar memede önce emzirin kalan sütüzü sağın mutlaka ve uyusada içirin o sütünüzü
Aynur-13 Ysmn311111 evet doktorda aynısını söyledi ama işte anne yüreği bide hormanlar gözlerimde yaş kalmadı ağlamaktan inşallah iki güne çıkarız bizde
Burcu4135 Eda34-25 normal biberon degil kullanacagım sey kasık biberon yada sırıngayla vereceğim. Riske atmak istemiyorum. Ona alısmasın buna alısmasın diye diye bebekleri hasta ediyoruz.
Aynur-13 Eda34-25 biberon değilde şırınga ya da kaşık biberonla verebilir çünkü erken doğan bebekler çok çabuk yorulup uyuya kalıyorlar
Aynur-13 Burcu4135 evet çok haklısınız mama vermeyin dediler bana hastanede keşke verseydim şırıngayla vs diyorum şimdi siz mutlaka sağıp kaşık biberon ya da şırıngayla ekstra besleyin mutlaka
Burcu4135 Aynur-13 evet kesinlikle öyle yapacagım. Zaten küçük dogacak benimki hali kalmaz biraz kolaylastırmak lazım. 🤗