Smyrayjsldirim Aleyna_yrn22 sağlıkla gelsin inşallah🙏 bizim uygulamaya göre 31 Ekim gorunuyor ama doktorum hep 23 Ekim’de gelir diyor bakalım ne zaman canı isterse 😅
ttba Smyrayjsldirim doktorunuz neye dayanarak bunu dedi, sezeryan için mi yoksa bir açıklaması var mı :) benim de sat göre 30 ekim de merak ettim:)
Zeynep007 333 ayy benim doğum günüm 🥰🥰 kızım da 13 ekim görünüyor bakalım 1 hafta arayla mı olacağız yoksa daha mi geç 😄
Dilekcnkn Deros Benimde son 45 kaldı durumlar nasıl sizde benim sürekli karnım sert oluyor sizinde öylemi
Deros Dilekcnkn aynen benimde öyle sertleşiyor sürekli sessiz sessiz hareket ediyor kaburgalarıma değiyor bi yerleri ama ayağı mı kafası mı poposumu bilemiyorum ☺️
zeynepemiromer Merve77yalova meraba canım şuan da kaç haftaliksin acaba benim doktorum da 10 veya 12 Ekim olur dedi de senin haftan şuan da kaç acaba ?
Brckymk Aleyna_yrn22 Bizdede 16 Ekim gösteriyor uygulama ama bakalım oğlum ne zaman gelir sağlıkla 🤲🥰
tugbakaragul Aleyna_yrn22 banada nasipse doktorum 5 ile 25 ekim arası her an olabilir bekle dedi bakalım hayırlısı 🥰
Eminedvlc12 30 Ekim fakat bizimkini zor durduruyoruz 28. Haftadan beri sürekli yatarak ilaçlarla bakalım hayırlısı.Ne zaman gelmek isterse artik