Zelihanafi Allah’a şükür bugün bir oğlum olacağını öğrendim.icimdende öyle geçiyordu.tabiki sağlıklı olması önemli.simdi parti heyecanı başladı.hamilelik çok guzell bir duyguu..
Yagmur00 Zelihanafi normal de senın bilmemen gerekmiyor mu balon patlıyınca sasırmk falan Aslında yalan öı onlar herkes biliyor mu cinsiyet tı
Tugbamete Zelihanafi partinin amacı balon patladığında öğrenmek değil mi zaten hani sürpriz oluyor anne babaya siz öğrenmişsiniz farklı olmuş 🙈 benimde bebeğim erkek olcak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸
Zeynepun Zelihanafi cinsiyet için daha önceden belirtiler oldumu ekşi tatlı vs gbi şeyler varya denediğiniz doğru çıkan birşey var mı?
Mavi34 Yagmur00 ben biliyorsam ne anlamı var ki balonun o zaman akrabalar patlatsin da şaşırsınlar deilmi 😄😄😄
Mltm88 Yagmur00 Ben biliyordum..Eşimle gidip öğrendik,balon patlatmayı kızlarım çok istiyordu onlar için patlattık,annemlere ve kızlarıma sürpriz oldu😍
Yagmur00 Hemdem_23 bilemedim bende ordan burdan gordugım ben yapamadım ama suan kandırılmış gibi hissettim 🤭🤭😇
Zelihanafi Yagmur00 neden kandırılmış gibi hissettin ki herkes farklı yapio kimi bilio kimisi bilmio ben eşim için yapıyorum.kendim öğrenmek zorunda kaldım.yakinlarimda akrabam yok fazla
prensannesi1903 Yagmur00 sasirmis gibi yapmadim alkis oldu esimle sarildik😅esim yalandan aa felan dedi ama oda biliyordu😂
Gizemin-minnakI @Yagmur00 yok valla bizde kimse bilmiyordu😂 öyle bi anlamı da kalmıyor zTen . Çok saçma olur yani . Doktor kağıda yazdı . Biz direk balonu doldurana verdik . Dışarı çıktık. Herkesle beraber akşam öğrendik .
Zelihanafi Yagmur00 ben öğrendim eşime soyoemeyin dedim eşim içeri cagirttim girdi o sırada kağıda yazdı doktor .benm isteğim eşimi sasirtmak ben annesiyim tabiki bilmeliyim ki partiyi ben düzenliyorum çünkü.benden başka kim bilebilir.
Yagmur00 Zelihanafi canım akrabalara falan soyuluyor ya sonucta parti falan sen bılcen annesinin ama bu boyle kotu bısey degıl kı sen neden hemen sınır yaptın ki yakın akrabaya derler oda koyar yapar zaten kız erkek dıye parti duzenlıyorsunuz
Zelihanafi Yagmur00 sinir yapmadim ki .sen öyle anlamissin.hastaneye genelde eşimle gidiyorum ve çevremde fazla Akrabam yok.
Zelihanafi Zeynepun sıcak yağlı ve etli yemekler yiyemiyorum.sadece meyve kahvaltı ve eksi şeyler canım çekiyor.