Ilyda_demir09 lavininannesii Türkçede Lavin isminin anlamı iki farklı anlam üzerinden değerlendirilebilmektedir. Bunlardan biri kökeni olan İsveççe üzerinden heyelan ya da çiğ olarak geçmektedir. Aynı zamanda Lavin ismi Kürtçede güzel olarak tabir edilir.
Ilyda_demir09 lavininannesii Bu ismin karakteristik özellikleri içinde gösterişli olması, inatçı olması, misafirperver olması ve dini bütün olması ön plana çıkan özellikleridir. Ayrıca bu isme sahip olan kişiler genel olarak sanatsal bir yeteneğe sahip olup enerji dolu olurlar. Ayrıca bu kişiler genellikle sağduyulu kişilerdir. Bu Lavin ismine sahip olan kız çocukları hayata neşe ile bakan insanlar olurlar. Bu nedenle bu isim kız çocuklarına çok sık verilmektedir.
merakliblog BabyAAO kendi düşündüklerimi yazıyorum. Defne, Derin, Deniz, Ece,Ela, Ada, Melis,Azra,Asya. Şuan Ada koymayı planlıyoruz değişmezse
Oyakpln Biz de Alya istiyoruz ama yanına bir isim bir türlü bulamadık 30 haftamdayım inş bulucaz fikirlerinizi alırım🌸
Pinar2253 Aden neva gece mavi meyra lalin arven eva hera luna ikra karsu beliz alisa melina özde rena bersu daha çok var çok kullanılan isimleri sevmediğim için
hazaltolga1 BabyAAO lavin duru olacak kızımın ismi ama seçeneklerimiz arasında alya,larin,eliz,mira,ayliz,vera vardı 🌸
Huseyinege Kızlar gülse kumsalmi….yoksa kumsalada mi daha iyi.masal ve hayalde var aklımda var ama kumsala takmış durumdayim😘🤩😍😍
1irem BabyAAO Ece dusunuyorum bende soyadimiz baya uzun oldugu icin kisa isimlere yoneldik bende onerilere acigim 32.haftaya giricem hala net degil bebegimin adi 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
BabyAAO 1irem Ece de çok güzel hiç modası geçmeyen bir isim :) Ece Naz da olabilir benim de düşündüklerim masal,Ela,asel